Eskil ziyareti mitinge dönüştü

Eskil ziyareti mitinge dönüştü
AK Parti Kurmayları Eskil'de ve Eşmekaya'da seçim çalışmalarına katıldı..

Program esnaf ve teşkilat ziyareti olarak tasarlandı ancak Eskil’deki coşku sokaklardan taştı ve program bir mitinge dönüştü. Çok sayıda Eskilli meydanda toplandı, büyük bir coşku ve alkışlarla AK Partiye olan desteklerini gösterdi. Eskil’in AK Parti döneminde aldığı hizmetlerin farkında olduklarını kaydeden Eskilli vatandaşlar, “Bizim kafamızda bu iş bitti. Eskil’de Allah’ın izni ile AK Parti en yüksek oyu alacaktır. Aksaray genelinde ise AK Parti seçimin 3 – 0 galibi olacaktır” dediler.

Eskil’in her zaman AK Partiye büyük destek verdiğini söyleyen ve halk oylamasında verdiği büyük destekten ötürü tüm Eskillilere teşekkür eden Milletvekili Ruhi Açıkgöz, halka hitaben yaptığı konuşmasında önemli noktalara temas etti.  Eskil’in referandumda verdiği destekle Türkiye demokrasisinin rayına oturmasına ciddi katkı sunduğunu ileten Açıkgöz, “Bundan sonra yapılacak değişikliklerde demokrasimizi taçlandıracaktır” dedi. Eskil’in tarımıyla ünlü olduğunu ve bölgenin çalışkan, tuttuğunu kopartan insanlardan oluştuğunu ifade eden Ruhi Açıkgöz, “Biz bu bölgemizde değişik ürünleri teşvik ettik. Pancar bu bölgemizin markasıdır” diye konuştu. Eskil’e son derece örnek bir Hükümet konağı kazandırdıklarını da anımsatan Milletvekili Ruhi Açıkgöz, “Beklentiler var ve bizlerde bu beklentilere karşılık verme gayretinde olacağız. Üniversitemizde bir yönetim değişikliği oldu. İnşallah kısa zaman içinde Rektörümüzle buraya geleceğiz. Biz tüm ilçelerimizde Meslek Yüksek Okulları açmak gibi bir niyetimiz var” dedi. Bu konuşma Eskillilerden büyük alkış aldı.

Milletvekili İlknur İnceöz’de yaptığı açıklamasının büyük kısmında Eskil’e AK Parti iktidarı döneminde kazandırılanlardan bahsetti. Önemli yatırımların yapıldığını ve yapılacak daha çok iş olduğunu kaydeden İnceöz, “Yaşam kalitesi yükseldikçe beklentiler yükseliyor. Bizlerde ve bunları karşılamaya çalışıyoruz” dedi. AK Parti İktidarından önce Eskil’de TOKİ’nin yaptığı konutların olmadığını hatırlatan İlknur İnceöz, “AK Partiden sonra Eskil’e konutlar yapıldı. İnşallah yeni konutlar içinde çalışmalarımız olacak. Bunun yanı sıra güzel bir Hükümet Konağını Eskil’e kazandırdık. Sosyal Güvenlik Şube Müdürlüğü açıldı. Çünkü Eskil’de iş potansiyeli yüksektir. Eskillimiz yerinde işlerini halletsin diye bu çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi. İnceöz konuşmasının devamında 12 Haziran seçimlerinde Eskil’den ciddi destek beklediklerini vurguladı. Kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Fatih Yıldırıcı ise şunları söyledi: “Biz Eskil’e gelirken Duble yoldan geldik. Bir zamanlar bu hayal miydi? Öyleydi ama şimdi gerçek oldu. Elbette yeterli değil. Şimdi sırada sıcak asfalt çalışmaları var. Şu an Ankara yolu sıcak asfaltla kaplanıyor. En kısa zamanda da Aksaray-Konya yolunda sıcak asfalt çalışmaları yapılacak dedi.”

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti kurmayları halkın arasına girdi ve onlarla sohbet ederek sorularını yanıtladı. Pazar esnafını gezen AK Parti heyeti, daha sonra Eşmekaya’ya geçti ve burada da seçmenle buluştu. Heyet, Eşmekaya’da esnafları ziyaret ederek 12 Haziran seçimlerinin önemini anlattı..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum