Eskil’de Çeyrek Final Heyecanı: Güneşli Çağlakspor Yarı Finalde
Çeyrek final A Grubu’nu lider tamamlayan Güneşli Çağlakspor, çeyrek final mücadelesinde Dayıkuyusu HF Spor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklara sahne olurken, dengeli bir oyun ortaya konuldu.
İlk yarının golsüz sona ermesi beklenirken, savunma arkasına atılan topu iyi değerlendiren Muhammed Ali Bozgöz, Güneşli Çağlakspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk 45 dakika bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıya etkili başlayan Güneşli Çağlakspor, kazanılan penaltıyı Muhammed Ali Bozgöz’ün gole çevirmesiyle farkı ikiye çıkardı. Dayıkuyusu HF Spor, Mustafa Filikçi’nin kaydettiği golle skoru 2-1’e getirse de oyunun kontrolünü elinde tutan Güneşli Çağlakspor, bir kez daha sahneye çıkan Muhammed Ali Bozgöz’ün golüyle skoru 3-1 yaptı.
Karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Güneşli Çağlakspor, yarı finale yükselirken Dayıkuyusu HF Spor turnuvaya veda etti.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.