Eskil’de Çocuklar İçin Kültür ve Sanat Festivali: 8 Nisan’da Ücretsiz Etkinlik

Eskil’de Çocuklar İçin Kültür ve Sanat Festivali: 8 Nisan’da Ücretsiz Etkinlik
Eskil Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla çocuklara yönelik önemli bir organizasyona imza atıyor.

İlçede düzenlenecek olan “Çocuklar Kültür ve Sanat Festivali”, birbirinden renkli etkinliklerle miniklere unutulmaz bir gün yaşatacak.

Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, tüm çocukları ve ailelerini festivale davet ederek, bu özel günde birlik ve beraberlik içinde güzel anlar paylaşacaklarını ifade etti.

Başkan Zavlak’tan Davet

Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Eskil Belediyesi olarak, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla düzenlediğimiz Çocuklar Kültür ve Sanat Festivali’ne tüm çocuklarımızı ve kıymetli ailelerini davet ediyoruz. Renkli etkinlikler, eğlenceli gösteriler ve unutulmaz anlarla dolu bu özel günde, geleceğimizin teminatı çocuklarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel coşkuya ortak olmaya bekliyoruz.”

Festival Programı Dolu Dolu

8 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’te Eskil Gençlik Hizmetleri Kapalı Spor Salonu’nda başlayacak festivalde çocuklar için birçok etkinlik düzenlenecek.

Program akışı ise şu şekilde:

  • 14:00 Açılış ve Protokol Konuşması
  • 14:15 Eğlencebaz ve Çocuklarla Oyunlar
  • 14:30 Karagöz Gösterisi
  • 14:45 Kukla Gösterisi
  • 15:00 Çocuk Oyunları
  • 15:15 Bubble (Balon) Gösterisi
  • 15:30 Hediye Dağıtımı
  • 15:45 Kapanış

Ayrıca saat 14.00 ile 15.30 arasında ebru sanatı çalışması da gerçekleştirilecek.

Ücretsiz Festivalde Herkes Davetli

Tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilecek festivalde, çocukların hem eğlenmesi hem de kültürel etkinliklerle buluşması hedefleniyor. Ailelerin de yoğun katılım göstermesi beklenen organizasyon, ilçede bayram havası estirecek.

659050600-122163875150712249-299211748732375127-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum