Eskil'de elektrik kesintisini en aza indireceğiz

Eskil'de elektrik kesintisini en aza indireceğiz
MEDAŞ Eskil şefi Ethem Konar Eskil'deki çalışmaları ile ilgili Eskil Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Hilmi YOL

 

Gazetemiz muhabiriyle  çalışmaları yerinde inceleyen Konar, yapılan çalışmaların gazetemiz aracılığı ile Kamu oyunun bilgisine sunulmasının  faydalı olacağını ifade etti.

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan MEDAŞ  Şefi Ethem Konar, “ MEDAŞ Eskilde 1 şef   1 Arıza Mühendisi 28 Personelle Eskil ‘e hizmet vermektedir. Önümüzdeki yıl Eskil’de Elektrik kesintisinin en aza indireceğiz.  İlk olarak arıza ve sayaç okumayı ayrı bir binaya,  Yeni yapılan Ç.M.K Binasına taşıdık.” Dedi. 

 

MEDAŞ olarak Eskil’de 2 bin 500 Elektrik Trafosuna baktıklarını bunun da çok önemli bir rakam olduğunun altını çizen Konar sözlerini şöyle sürdürdü “MEDAŞ olarak  İlçenin ekonomisine büyük katkı sağlıyoruz. Yaklaşık 30 Bin TL  belediyeye tüketim vergisi ödemekteyiz.  Önümüzdeki yıl  3 Ek proje yaptık, bu projelerimiz kabul edildi. Bu projenin hayata geçtiğinde mevcut 3 hat ayrılacak. Bu da demektir ki önümüzdeki yıl bu hatlarda Elektrik kesintisi azalacaktır. Kış sezonunun gelmesiyle birlik 4 tane  elektrik depolama kabinleri yaptırdık. Elektrik kesintilerinde devreye girmesi için  şu anda Eskil'de köylerde ve yaylalarda 310 km elektrik hattının bakım çalışmaları devam  ediyor. İlçemiz halkı şunu bilsin ki, biz MEDAŞ olarak ilçemizde elektrik kesintilerinin minimum seviyeye inmesi için elimizden gelen bütün imkanları kullanmaktayız. Fakat ilçe genelinde Tarımsal Sulama sezonunda 24 saat kuyular çalışmakta bu da hatlara çok yük bindirmektedir.  Bu sebepten dolayı elektrik kesintileri kaçınılmaz oluyor . Bizler sizlerinde haber vermesiyle en kısa zamanda arızanın giderilmesi için çalışma yapmaktayız. Önümüzdeki yıl elektrik kesintisi çok az olacak, İlçemiz halkının endişe etmesine gerek yok. Biz Eskil halkı için çalışmaktayız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum