Eskil’de “Şehâdet ve Şâhitlik Gecesi” Konferansı Düzenlenecek: Ramazan Kayan Hoca Konuk Olacak
Eskil’de manevi içerikli önemli bir konferans programı vatandaşlarla buluşuyor. Eskil İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen “Şehâdet ve Şâhitlik Gecesi” başlıklı konferans, 17 Şubat Salı günü saat 20.30’da gerçekleştirilecek.
Ramazan Kayan Hoca Eskil’e Geliyor
Konferansın onur konuğu olarak Araştırmacı-Yazar Ramazan Kayan Eskil’de vatandaşlarla bir araya gelecek. Yurt içi ve yurt dışında birçok konferans ve eğitim programında konuşmacı olarak yer alan Kayan, bilgi ve tecrübelerini Eskilli vatandaşlarla paylaşacak.
Uzun yıllardır dini eğitim ve irşat faaliyetleri yürüten Ramazan Kayan, özellikle gençler ve yetişkinler için düzenlediği programlarla tanınıyor. Halen Fatih ilçesinde eğitim ve irşat çalışmalarına devam eden Kayan’ın, konferansta şehâdet bilinci ve Müslümanların sorumluluğu gibi önemli konulara değinmesi bekleniyor.
Tüm Eskil Halkına Davet
Eskil İlçe Müftülüğü tarafından yapılan davette, bu anlamlı programa tüm vatandaşların katılım göstermesi istendi. Programın, katılımcılar için manevi açıdan önemli bir kazanım olması hedefleniyor.
Yetkililer, birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayacak bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.