Eskil’de Yaralanan Kazazedelerden Haber Var! Mustafa Ceylan, Celal Gülbeyaz ve İbrahim Tümer Hastanede
Eskil’de Yeşiltömek Köyü ile Konya-Aksaray yolu üzerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında yaralanan Mustafa Ceylan, Celal Gülbeyaz ve İbrahim Tümer, tedavi altına alındı. Kazazedeler, hastanede ziyaret edilerek sağlık durumları hakkında bilgi alındı.
Bayram Yalvaç, yaralı vatandaşları tedavi gördükleri Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Ziyaret sırasında hem doktorlardan hem de yakınlarından bilgi alan Yalvaç, geçmiş olsun dileklerini iletti.
“Acil Şifalar Diliyorum”
Bayram Yalvaç yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Yeşiltömek Köyü ve Konya-Aksaray yolunda meydana gelen kazalarda yaralanan hemşehrilerimiz Mustafa Ceylan, Celal Gülbeyaz ve İbrahim Tümer’i ziyaret ettik. Sağlık durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbimden kendilerine acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kazazedelere Geçmiş Olsun Mesajı
Yalvaç ayrıca kazalarda yaralanan tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları temennisinde bulundu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.