Eskil'deki o alana Tarım Ticaret Merkezi temeli atıldı!

Eskil'deki o alana Tarım Ticaret Merkezi temeli atıldı!

Eskil'de okul, hastane ve meskenlerin olduğu alana işyeri ve depo temeline başlandı...

Daha önceden gündeme getirdiğimiz ve Eskil'de hastane, okul ve meskenlerin olduğu alanın ortasına Aksaray Ticaret Borsası depo ve iş yeri temeline başladı.

Aksaray Ticaret Borsası'ndan konuya ilişkin yapılan yazılı basın açıklaması şu şekilde...

Aksaray’ın Eskil İlçesinde 10321 m2 alana 3096 m2 si kapalı olmak üzere 28 adet depo ve İşyeri inşaatı başladı.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Beraberinde Meclis Üyesi Hacı Öksün, Aksaray Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ramazan Etlik, İnşaat Mühendisi Yunus Aydın, Eskil Tarım Ticaret Merkezi Müteahhidi Adem Karakuş İle Birlikte, Yapımına Başlanan Eskil Tarım Ticaret Merkezi İnşaatında İncelemelerde Bulundu.

İnşaat alanını gezerek İnşaat Mühendisi Yunus Aydın ve Müteahhit Adem Karakuştan bilgiler alan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök “ Bugün de Aksaray Ticaret Borsası Olarak mutluyu bir anı yaşamaktayız.  Aksaray Ticaret Borsası Olarak Merkezde Tarım Ticaret Merkezini bitirdikten sonra yerinde hizmet verebilmek adına Ortaköy ve Eskil ilçelerimizde tarım ticaret merkezleri oluşturmak için bir proje üretmiştik. Ortaköy’de şu an İnşaat çalışmalarımız devam ederken, bugün itibari ile de Eskil İlçemizde inşaat çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Eskil halkımıza Ticaret Borsamıza buradan işyeri ve depo alan üyelerimize hizmet verebilmenin mutluluğunu ayrıca yaşayacağız. Önümüzdeki günlerde de resmi temel atma törenimizi Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve değerli üyelerimiz ile birlikte gerçekleştireceğiz.

Aksaray Ticaret Borsası olarak biz her zaman görevimizin başında sorumluluğumuzun bilincinde olarak bir işin ortasını değil en iyisini yapma gayretinde olacağız. Meclis üyemiz Hacı Öksün ile birlikte İnşaat Mühendisimiz Yunus Aydın ve Müteahhidimiz Adem Karakuştan burayı gezerek bilgiler aldık. Kendilerine de gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ben tekrar Eskil Tarım Ticaret Merkezimizin Aksaray Ticaret Borsasına, Eskil Halkına ve üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor saygılar sunuyorum dedi. haberfark.net

Bu haber toplam 3698 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum