Eskil'den Karatay ile Karapınar'a ulaşım sağlanan yolda çamur cefası!

Eskil'den Karatay ile Karapınar'a ulaşım sağlanan yolda çamur cefası!

Eskil'in Öveçağılı Yaylası'yla, Karatay Esentepe (Sinnelik) Mahalleleri arasındaki yaklaşık 4 KM uzunluğundaki yol, kışın bölgeden ulaşımı gerçekleştiren bölge halkı için sıkıntı oluşturuyor.

haberfark.net olarak sık sık gündeme getirdiğimiz yolun adıydı: Mezgitli-Esentepe Yaylaları arasındaki yaklaşık 10 KM mesafedeki yolda yaşanan.

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen de seçimi kazanınca ilk yaptığı çalışmaların başında Mezgitli-Esentepe yolunun Eskil sınırlarını kapsayan Mezgitli-Öveçağılı yolu oldu, başkanın kumlama çalışması yaptığı yol da, önümüzdeki yıllarda asfaltlama sözü vermişti.

İşte, Mezgitli ile Esentepe arasındaki 10 KM'lik yolun Eskil etabı Eskil Belediyesi'nce yapılırken, Öveçağılı-Esentepe arasındaki yoldaki bakımsızlık özellikle kış aylarında yolu kullanan şoförlere zor anlar yaşatıyor.

Mezgitli de ikamet eden İbrahim Mutlu, "Bu yol toplamda 10 KM ve 6 KM'si Eskil belediyesine ait, 4 KM'si ise Karatay Belediyesi'ne ait. Belediye Başkanımız Necati Belgemen seçimden önce söz verdi başkan oldu yolumuzu kumladı bu yıl içerisinde de inşallah asfalt olacak, ancak Karatay Belediyemiz bu 4 km yolu yapmadı. Gerçekten biz perişan oluyoruz, durumu Karatay Belediyemize ve ilgili birimlere de ilettik. Havaların iyileşmesiyle birlikte Başkanımız Hasan Kılca'dan bu yolu bir an önce  yapmasını istiyoruz." diye konuştu. haberfark.net

İlgili haber için tıklayınız...

2-200.jpg3-173.jpg

Bu haber toplam 3637 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum