ESKİLDER’in Gecesinde Ünlü Sanatçı Oğuz Yılmaz Sahne Alacak

ESKİLDER’in Gecesinde Ünlü Sanatçı Oğuz Yılmaz Sahne Alacak

Kısa adı ESKİLDER olan Eskil Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği Eskilliler gecesinin 3’üncüsünü düzenliyor.

Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği’nden yapılan yazılı basın açıklaması şu şekilde: “2 yıldır düzenlediğimiz “ESKİLLİLER GECESİ”nin bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Programımız, Konya’da Kadınlar Pazarı yanında bulunan Karatay Belediyesi Aziziye Kültür Merkezi’nde 15 Mart 2020 Pazar akşamı 19:30’da başlayacak. Selçuklu Düğün Malzemeleri, Kelikler Petrol, Talha Tarım, Çapan Dağlı Tarım ve Yonca, Çağrı Mangal sponsorluğunda ve haberfark.net, Eskil Gazetesi ve Tuzgölü Gazetesi Medya sponsoru olarak destek verdiği programda, geceye  Eskil ve Konya başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinden hemşehrilerimizin katılım sağlayacağı gecede program renkli görüntülere ev sahipliği yapacak.
Açıklama şu şekilde devam etti, “Konya Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak’ın yanı sıra Eskil, Aksaray, Konya bürokrasi ve siyasetinin önde gelen isimlerinin davet edildiği geceye, Ünlü Sanatçı Oğuz Yılmaz renk katacak ve  çekilişle sürpriz hediyeler verilecek.” 
Dernek Başkanı Süleyman Altan da, salon tahsis eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya ve programa destek olan sponsorlara ve gecede sahne alacak sanatçılara ve programda görev alan tüm isimlere emeklerinden dolayı teşekkür ederken, tüm Eskillilerin programa davetli olduğunu sözlerine ekledi.
Geceye girişler Biletli olup, bilet ücreti 25 TL’dir.  Biletler Eskil’de Özkanlar Kırtasiye, Kırmızı Beyaz Sosyal Tesisleri, Biroğlu Gıda, Bozcamahmut’ta Kelikler Petrol ve Bozcamahmut Tarımsal Kooparatifinden,  Konya’da Ünlübey Restaurant, Karaerler Etliekmek yanı Yıldız Market ve Dernek Binamızdan satışa sunulmuştur.

Bu haber toplam 5825 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum