Eskil'e butik otel yapılıyor

Eskil'e butik otel yapılıyor

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, butik otelle birlikte Eskil'e bir dizi hizmet müjdesi verdi. Belgemen'in açıklması şu şekilde:

"İlk günkü heyecanımızla çalışmaya devam. Allah'ın izniyle İlçemiz hakkettiği hizmetleri bir bir almaya devam ediyor. Var gücümüzle çalışıp bir şeyler üretmek için her zaman mücadele edeceğiz. Hiçbir zaman bahanelere sığınmadan, yılmadan çalışacağız.

1. Tuz Gölü Karşılama Merkezi ve Butik Otel Projesi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ortaklaşa yaptığımız çalışmayla birlikte İlçemizde Tuz Gölüne düzensiz ulaşımı önlemek amacıyla bir proje geliştirdik. Proje içerisinde İlçemize gelecek misafirlerimizi ağırlayacağız Karşılama Merkezi ile Butik Otel projemiz tamamlandı. Yaklaşık 3 milyon Türk lirasına mal olacak projemizle birlikte İlçemizin Turizmine bir ivme kazandırarak Tuz Gölü ve doğal bitki örtüsünü koruyacağız.

2. Bisiklet Yolu Projesi: Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından projesi yürütülen ve en kısa sürede inşaat çalışmaları başlayacak bisiklet yolu projemizde sona geldik. Toplam 70 km uzunluğunda olan bisiklet yolu projemiz İlçemiz İkizce Yolu, Eskil-Aksaray Yolu, Hastane Caddesi, Şehit Recep Bozdağ Caddesi, Tuz Gölü Yolu, Tuz Gölü Kuş Gözlem Yolu, Eskil Cihanbeyli yolu, Tosun, Akkaş, Koçlar, Emirhacı, Kaputaş. Çulfa Yüksecik Yaylalarından Altınekin'e bağlanacak.

3. İlçemiz Tuz Gölü bölgesine Ülkemizden ve Dünyanın dört bir tarafından her yıl fotoğraf çekimi, gökyüzü seyri , gün batımı gibi sosyal ve kültürel faaliyetler için her yıl binlerce doğasever gelmektedir. Doğal floraya uygun, hiçbir şekilde beton vb. inşaat malzemelerini kullanmadan tamamen çadır şeklinde kamp alanı projemiz hazır inşallah en kısa sürede bu projemizi ihale ederek inşaat çalışmalarına başlayacağız.

4. Toki: 3. Etap Toplu Konut Projesi tamamlanarak ihale edilerek ilgili firmaya yer teslimi yapıldı. İnşallah çok kısa sürede 3. Etap Toplu Konut Projesi ilgili firma inşaat çalışmalarına başlayacak. Söz konusu çalışmalardan önce 3 adet tip proje içerisinde İlçemize yapılacak olan konutları seçeceğiz. Sizlerde fikirlerinizi beyan ederseniz bizlere yardımcı olursunuz.

Birlik, beraberliğin, gayret ve çabanın ürünü olan söz konusu projelerimizin İlçemize kazandırılmasında desteğini hiçbir zaman esirgemeyen hükümetimize, Milletvekillerimize, İl ve İlçe Teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum."

Bu haber toplam 6742 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum