Eskil'in futbolla imtihanı!

Eskil'in futbolla imtihanı!
HİF turnuvasında Karşıyaka'nın Simyasigorta karşısında 1-0 üstünlüğü ile devam ederken çıkan olaylar neticesinde maç tatil edildi.

ilçe stadyumunda Karşıyaka- Simya Sigorta arasında oynanan maçta Simya Sigorta çıkan olaylar yüzünden Karşıyaka  takımının sahadan çekilmesi üzerine maç tatil edildi.

MAÇTAN DAKİKALAR...

Maç  hakem düdüğü ile başladı.

Daha maçın ilk dakikalarında üstünlüğü ele alan Karşıyaka,  Simya Sigorta'yu adeta sahasına hapsetti. Karşıyakalı Yusuf’un etkili oyunu karşısında bunalan  Simya Sigorta defansı zor anlar yaşadı.

Kale sahasında etkili olan Karşıyaka forveti maçın ilk dakikalarından itibaren uzaktan sert şutlarla maça ağırlığını koydu. Karşıyaka'nın beklenmedik atakları karşısında ne yapacağını şaşıran Simya Sigorta oyuncuları sertlikle oyunu kendi lehlerine çevirmeye çalıştılarsa da bunda başarılı olamadılar.

Maçın 25. dakikasında Karşıyaka'nın bir penaltısının verilmemesi  taraflı tarafsız bütün seyircilerin tepkisi çekmesi maçın tamamlanamayacağı sinyalini de  veriyordu. Simya Sigorta bütün ümitlerini Ekrem üzerine kurduğundan Ekrem’in şahsi gayretleriyle getirdiği toplar da Karşıyaka defans oyuncuları arasında kayboldu.

VE GOOOOL: Maçın 38. dakikasında Karşıyakalı Yusuf Orta sahadan çok sert bir şut gönderdi. Simya Sigorta defans oyuncusuna çarpan meşin yuvarlak yükseklik kazanarak kaleye yöneldi. Kalecinin müdahalesi yeterli olmayınca  Karşıyakalı forvet oyuncusu Cuma Topu filelerle kucaklaştırdı.

VE SAHA KARIŞTI: Golden sonra Sİmyasigortaspor kulubesine karşı sevinç gösterisi yapan Karşıyakaspor’un başarılı defans oyuncusu Kerim’in üzerine Simya Sigorta yedek oyuncularının müdahele etmesi ise sahanın bir anda karışmasına sebep oldu.    

 

Simya Sigorta yönetici Mehmet Keskin, "Simya Sigorta - Karşıyaka müsabakasında 35.dakikada karşıyaka spor 1-0 öne geçti. maçta daha önceden sarı kartı bulunan 68 numaralı Kerim Sağdıç golden sonra Simya Sigorta spor yedek kulübesine hareket çekti ve ikinci sarı kartı gördü ve oyundan atıldı. ne olduysa bu dakikadan sonra karşıyaka spor sahadan çekildi ve maçı hükmen Simya Sigorta alarak finale adını yazdıran ilk takım oldu." şeklinde açıklamada bulundu.
 
Karşıyaka takım kaptanı Halil Kacar ise, "Olaylar maçta golden sonra Karşıyakalı Kerim'in sevinç gösterisi yapmasını Simya Sigorta yedek kulübüsindeki Mehmet Keskin,  Oktay Karakoç'un ve Ali Kesmez'in sevinç gösterisini hazmedememesi ve sahaya kadar girmemeleri üzerine olaylar patlak verdi. Bizim sahaya futbol oynamaya çıkmıştık, futbolun bu kadar çirkinleştirildilmesine üzülüyoruz, ayrıca maçta verilmeyen penaltımız var. sahada alamayan Simya masa başında aldı. Kendilerine hayırlı olsun! hakemler yetersizdi Simya'nın oyununa geldi. Hakem triosunu da arkasına alan Simya Sigorta Kerim’e kırmızı kart çıkattırarak  olayların büyümesine sebep oldular. Tribünler hareketlendi. Olaylara polis biber gazı sıkarak engel olmaya çalıştı. Karşıyakalı oyuncular yedek kulübesine giderek olayları daha fazla büyümesine engel oldular. Simya Sigorta yedek oyuncuları ve hakemlerin beceriksiz yönetimi  maçı çığırından çıkartarak futbol katliamına ön ayak oldular. Ve ilçemizde oynanan bir müsabaka daha masa başında kazanma uğruna tamamlanamadı." Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum