Eskilli genç mühendis AK Parti'den milletvekilliğine aday!

Eskilli genç mühendis AK Parti'den milletvekilliğine aday!
Eskil'in Güneşli Köyü'nden ve tarımın yanı sıra Aksaray'da ticaretle uğraşan Makine Mühendisi Hakan Karlı Aksaray'dan milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti İl Binası'na gelerek aday adaylığı müracaatında bulunan Karlı, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere verdiği önemi biliyor ve bundan güç alarak aday adayı oldum, Allah yolumuzu açık etsin inşallah." dedi.
Kendinin bir köylü çocuğu olduğunu ve bölgede tarım ve hayvancılığın daha ileri noktalara taşıma noktasında gerekli tecrübeye sahip olduğunu kaydeden Karlı, "Aksaray'ın geçim kaynağı tarım, hayvancılık ve buna dayalı sanayidir. Bu alanlardaki sorunları bilmekte ve çözüm üretme adına AK Parti Aksaray milletvekili aday adaylığı başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Aksaray'ın ve diğer çevre illerimizin de dahil olduğu en büyük sorun yeraltı su sorunudur. Bu sorunun çözülmesi ve bölge halkının rahata ermesi adına elimizden ne geliyorsa yapacağımıza bölgede aktif olarak üretim yapan bir çiftçi olarak söz veriyorum." dedi.  

333641949-593642876146138-7838904100415101349-n.jpg

Hakan Karlı kimdir?

1993 Yılında Aksaray doğdum, ilkokul lise ve üniversiteyi Aksaray’da Tamamladım Evli ve 1 çocuk babasıyım.

2015 yılında ilk işletmem olan Ak tarım firmasını kurarak Aksaray ticaret borsasında ticari faaliyete başladım. Firmamızın iş hacmini genişletmek üretim yapabilmek adına Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'nden yer alarak üretim tesisi kurmak için çalışmalara başlamış bulunmaktayız.

2017 Yılında Sultanhanı İlçesinde KS Anadolu Tarım firmasını kurarak ticari faaliyetimizi genişlettik. Bu firmamızda zirai ilaç tohum gübre sulama sistemlerinin satışı yapılmaktadır. 2015 yılından bu yana ticari faaliyetlerde bulunmaktayım. Baba mesleği olarak da çiftçilikle uğraşmaktayım. Bu alanda üretimin her safhasında işlem yapabilecek kapasiteye ulaşabilmek adına; Tarımsal Üretimin Yetiştirilmesi İçin; Yaklaşık 600 dekarlık bir arazi üzerinde tarımsal üretim yapmaktayım. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum