Eskilli İmam'dan Engelli Abdullah’a Köy Camiinde Doğum Günü Sürprizi
Aksaray’ın Sultanhanı ilçesine bağlı Yeşiltömek köyünde görev yapan Eskil Gözlüklü imam Hasan Hüseyin Altan, Ramazan ayında örnek bir etkinliğe imza attı. Altan, komşu köyde yaşayan bedensel engelli Abdullah’ı evinden alarak Yeşiltömek köyüne getirdi.
İmam Altan ve Abdullah, birlikte iftar yaparak Ramazan’ın manevi atmosferini paylaştı. İftarın ardından köy camisinde teravih namazı için bir araya gelindi. Namaz sonrasında ise köy çocuklarının hazırladığı sürprizle duygusal anlar yaşandı.
İmam Hasan Hüseyin Altan’ın öncülüğünde camide bulunan çocuklar, Abdullah için doğum günü kutlaması düzenledi. Teravih namazının ardından gerçekleştirilen sürprizde doğum günü pastası kesildi, çocuklar hep birlikte Abdullah’ın doğum gününü kutladı. Program kapsamında Abdullah’a en sevdiği hediyeler de takdim edildi.
İmam Hasan Hüseyin Altan, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ruhuna dikkat çekerek, köy çocuklarıyla birlikte Abdullah’ın doğum gününü kutlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
Yeşiltömek köy camisinde gerçekleştirilen etkinlik, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma atmosferini yansıtan anlamlı bir buluşma olarak hafızalarda yer aldı. haberfark.net
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.