Eskilli Kadından Kan Donduran İddia: "Eşini ve Kızını Kaynar Suyla Yaktı" VİDEO

Konya’da yaşayan Ali Ay (25) iddiaya göre kendisini kahvaltı yapması için uyandıran eşi Eskil Güneşlili Rukiye (Bozgöz) Ay (24) ve 1,5 yaşındaki kızları Eylül’ün üzerine kettlede kaynayan kaynar suyu dökerek yaktı.

engercek.com-show tv

Vücudunda ikinci derece yanıklar oluşan ve hastanede tedavisi devam Rukiye Ay, hakkında şikâyetçi olduğu eşi Ali Ay’ın serbest bırakılmasına isyan etti: “Ben acılar içerisinde kalırken onun dışarıda elini kolunu sallayarak gezmesi zoruma gidiyor. Ben sadece hakkımı istiyorum. Hak ettiği cezayı almasını istiyorum” dedi.

İddiaya göre, Rukiye Ay, yaklaşık 5 yıl önce evlendiği eşi Ali Ay’ın sık sık şiddetine maruz kaldı. 9 ay önce boşanma davası açtığı eşiyle tekrar barışan Rukiye Ay, 9 Eylül sabahı saat 09:00 civarında  kızı Eylül (1,5) ile birlikte Ali Ay’’ı kahvaltı yapması için uyandırdı. Uyandırılmasına sinirlenen Ali Ay, kettlede kaynayan sıcak suyu kahvaltı için hazırlanmış yer sofrasında oturan eşi ve kızının üzerine döktü. Can havliyle karşı komşusuna sığınan Rukiye Ay, eşi hakkında şikayetçi oldu. Ali Ay gözaltına alınırken Rukiye Ay ve kızı ise hastanede tedavi altına alındı.

“ÇOCUĞUMUNDA YARALARI VAR”

ARA REKLAM ALANI

Hastanede tedavisi devam eden Rukiye Ay yaşadığı dehşet anlarını şu şekilde anlattı:

“Geçtiğimiz Cumartesi günü çocuğum 2 yaşına gireceği için sütten ayıracaktım. Çocuğum gece boyunca uyumadı. Sabah da çocuğum acıktığı için erkenden uyanıp, kahvaltı hazırladım. Sabah 9 civarında eşime ‘hadi gel kahvaltı yapalım’ dedim. Eşimde ‘Beni neden uyandırıyorsun, ben gece oyun oynadığım için uyumadım’ dedi. Daha sonra uyuyacağını söyleyerek arkasını döndü. Yer sofrası kurmuştum. Ne olursa olsun o çocuğu senden alacam ve senden ayrılacağım’ diyerek başımdan aşağı kettlede bulunan kaynar suyu döktü. Can havliyle kalktım daha sonra kettlenin altında kalan suyu serpti. Su hem çocuğuma hem de benim kalçama geldi. Çocuğumun da yaraları ve şu an annem bakıyor. İkimizde bu olaydan çok etkilendik. 1 haftadır çocuğumu göremiyorum ve çok özledim”

“HER TARAFIM YANIKLARDAN DOLAYI ACIYOR”

Vücudundaki ikinci derece yanıklardan dolayı çok zorlandığını belirten Rukiye Ay, “ Şu an hastanede tedavim ediyor. Vücudumda oluşan yanıklar yüzünden yatıp kalkamıyorum. Burada çok zor şartlar altında hayatımı devam ettirmeye çalışıyorum. Sadece yüz üstü yatabiliyorum. Her tarafım yanıklardan dolayı acıyıp kanıyor” dedi.

“ELİNİ KOLLUNU SALLAYARAK DIŞARDA GEZİYOR”

Olayın ardından şikâyetçi olduğu eşi Ali Ay’ın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını ifade eden Rukiye Ay, şunları söyledi:  “ Olayın ardından eşim hakkında şikâyetçi oldum ama adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. O şimdi elini kolunu sallayarak dışarda gezebiliyor. Onun dışarda gezmesini istemiyorum. Ben burada acı çekiyorsam, o da cezasını çekmeli. Lütfen bana destek olun”

“O DA BENİ YAKMAYA ÇALIŞTI”

Öte yandan serbest bırakılan Ali Ay’ın ise polise verdiği ifadesinde, eşiyle aralarında bir arbede yaşandığını ve eşinin de kendisine sıcak su döktüğü için vücudunda yanıklar oluştuğunu söylediği öğrenildi. Ay, yaşadığı sıkıntıları SHOW TV WhatssApp hattına da gönderdi. haberfark.net

Bu haber toplam 8372 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum