Eskilli Oto Çekici Firmasından Duyarlı Davranış, "Manavgat'a Gıda Yardımına Öncü Oluyor"

Eskilli Oto Çekici Firmasından Duyarlı Davranış, "Manavgat'a Gıda Yardımına Öncü Oluyor"

Eskil ve bölgesinde faaliyet gösteren Haskoyuncu Oto Kurtarma'nın sahibi Tuncer Haskoyuncu Aksaray'daki bir meslektaşıyla başlattığı yardım kampanyası ile birlikte Eskil ve Aksaray'dan Manavgat'a gıda yardımına öncülük ediyor.

Eskil ve Aksaray’da yol yardım görevini yerine getiren çekici araç sahipleri, Antalya Manavgat’ta günlerdir süren ve birçok kişiyi mağdur eden orman yangınında, zor durumdaki vatandaşlara yardım toplayıp, götürme çağrısında bulundu.

Dün Tuncer Haskoyuncu'nun sosyal medyadan yaptığı çağrıya bir çok Eskilli destek verdi ve bölgeye yardım için ben de varım dedi.

Tuncer Haskoyuncu, "Dün sabah saatlerinde yaptığımız çağrıya bir çok hemşerimiz destek verdi. Orman yangınından zarar gören hemşerilerimize her türlü kuru gıda ve çeşitli temel ihtiyaç malzemelerini götürmeye hazırız. Taşıma konusunda sıkıntı yok ne kadar yardım olursa hepsini adrese ulaştıracağız. Bugün saat 16.00'ya kadar yardımları kabul etmeye hazırız saat 17.00'de ben Eskil'den hareket edeceğiz ve Aksaray'daki arkadaşlarımızla buluşup Manavgat'a hareket edeceğiz." dedi.

6e508837-2eb1-4815-a76e-100e8efe0c83.jpg

 

Bu haber toplam 1799 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum