Eskilli Tuana Sıla Ünlü Türkiye Üçüncüsü Oldu, SEM’e Girmeye Hak Kazandı

Eskilli Tuana Sıla Ünlü Türkiye Üçüncüsü Oldu, SEM’e Girmeye Hak Kazandı
Bursa’da düzenlenen U14 Özcan Kutlu Türkiye Salon Şampiyonası’nda yarışan Eskilli sporcu Tuana Sıla Ünlü, 73 ilden 1600 sporcunun katıldığı organizasyonda Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Eskil’in lokomotif branşı olan atletizm, yeni şampiyonlar çıkarmaya devam ediyor. 27 Şubat – 1 Mart 2026 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilen U14 Özcan Kutlu Türkiye Salon Şampiyonası’nda Tahsin Ünlü'nün kızı Tuana Sıla Ünlü, gösterdiği üstün performansla Türkiye üçüncüsü oldu.

73 ilden 1600 sporcunun katıldığı dev organizasyonda derece elde eden Tuana Sıla Ünlü, bu başarısıyla Sporcu Eğitim Merkezi’ne (SEM) girmeye hak kazandı.

Antrenör Ayhan Sağlam yaptığı açıklamada, Eskil’de atletizmin her geçen gün geliştiğini belirterek, “Eskilimizin lokomotif branşı atletizmde şampiyonlar çıkarmaya devam ediyoruz. Tuana Sıla Ünlü’nün elde ettiği bu derece bizleri gururlandırdı. Destek olan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Başarılarıyla adından söz ettiren genç sporcu, hem Eskil’in hem de Konya’nın gururu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.