Eşmekayaspor Şaka Yaptı!

Eşmekayaspor Şaka Yaptı!

Bağlıkayaspor ile karşılaşan Eşmekayaspor, 60. Dakikadan sonra açıldı.

Aksaray amatör liginde mücadele Eşmekayaspor, ilk sezonunda müthiş performans sergileyerek yenilgisiz liderliğini sürdürüyor.

Ligin 6. Haftasında güçsüz rakibi Bağlıkayaspor ile karşılaşan Eşmekayaspor, sert rakibi karşısında istediği oyunu ortaya koyamazken birde penaltıdan yediği golle ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı. İkinci yarı oyunun ciddiyetine varan Eşmekaya 60. Dakikadan sonra açıldı ve rakibi 3-1 mağlup etmesini bildi. Eşmekayaspor’un golleri: Taha Ekiz, Hasan Hüseyin Şekerci ve Buğra Han Küçükoğlu’ndan geldi.

 Bağlıkayaspor’dan Hüseyin Bulut isimli oyuncu rakibine sert müdahalesi sonucu kırmızı kart görürken önce hakeme isyan edip sonra rakibinin üzerine yürüdü. Diğer oyuncuların araya girmesi ile olay büyümeden önlendi. Hüseyin Bulut isimli oyuncunun her sezon benzer olaylara karışmasına seyirci kalan Aksaray ASKF yönetimi ciddi anlamda tedbir alması gerekiyor.

Her maç olduğu gibi Bağlıkaspor maçını da takip eden Eşmekaya Belediye Başkanı Tayfur Başkan’ın takıma olan ilgisi takdir topluyor.

Eşmekayaspor’un aldığı 3-1’lik galibiyet sonucu puanını 16’ya yükseltirken liderliğini de korumuş oldu.

Bu haber toplam 2490 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.