Facebook'ta fuhuş tuzağı! Genç kızları böyle kandırıyorlar!

Facebook'ta fuhuş tuzağı! Genç kızları böyle kandırıyorlar!

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'u sahte profillerle doldurup, genç kızları seks tuzağına düşürüyorlar.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook yine hayerete düşürecek entrikalara alet edildi. Üstelik bunları yapanlar, Türkler. Sinemaloji Haber sitesinin sahibi Tayfun Şahin, belgeler ile dolandırıcıları deşifre etti. Ortaya çıkan isimler ve hikayelerde yapılanlar tamamen cinsel istismar ve para üzerine kurulan düzeni aydınlatıyor.

İşte o kişiler ve yaptıkları

Daha çok şehir dışı oluyor seçtikleri. İzmir en gözde şehri. Bakın buraya dikkat. Listenizdekileri ekliyor. Tuzağa düşürülen arkadaşınızın referansı bir şekilde sizler oluyorsunuz.  Önce kızın listesinde ne kadar arkadaşı varsa kızı karalamaya başlıyor. Mesajları ile taciz ediyor.

U.E
Gazeteci, mafya, yönetmen, yapımcı, belgeselci... Her kılığa giriyor, aslında Almanya'dan gelen bir hip hop şarkıcısı. Oyunculuk hayali ile kandırdığı kızları gittiği bölgelerde üst düzey kişilere peşkeş çekecek kadar da ahlaksız birisi. .

C.C.Ö
Kendisini E. Müzik'in sahibi olarak tanıtıyor. İşleri kötü gittiğinden E. Müzik'i kapattığını söylüyor.  Yaşlılara yardım eden biri olarak kendisini tanıtıyor. İlk tanışmada zengin biri olarak çıkıyor. Sonra her şeyini birden kaybediyor. Hem de sevdiği kız uğruna... Masal üstüne masal yazıyor.

A.H.Y
Bu isim gerçek adı olsa da asla kullanmıyor. Facebook'ta açtığı bir kadın profili ile kendisini yine kendisinin asistanı olarak tanıtıyor. Günün 24 saatini Beyoğlu'nda kafelerinde Facebook başında ağ atmakla geçiriyor. Dünyanın bir çok ülkesinde gösterime girecek bir projeden bahsediyor. Karakterler hep bayan... Nedense filmleri, hep öpüşmeli, hep sevişmeli...

Z. Hostes Merkezi

Facebook'ta Z. Hostes Merkezi adında profili bulunuyor. Yüksek bütçeler sunup ağ kuruyor. Kızların güvenini kazansın diye webcam açıyor. İlk göürşmeleri dışarıda yapıyorlar. Zaten bir ofisleri bulunmuyor. İkinci görüşmeler için H.K'nın evi seçiliyor.


Facebook'u vitrin gibi kullanarak genç kızların hayalleri ile oynuyor, onları fuhuşa zorluyorlar. Üstelik haklarında bir çok suç duyurusu da var. Bu insanlar, suç duyurularına rağmen bu oyuna farklı kimliklerde devam ediyor. İsimlerini kullandıkları şirketleri, belediyeleri ve genç kızları dolandırarak hedeflerine her defasında ulaşıyorlar. İnsanların bu kişilere inanmasında ki sebep ise google aramalarında bir çok projelerinin yer alması. Haber olan tüm projeleri de sahte. Gelen tüm basın bültenleri medyada yer bulduğu için onlar medyayı da kullanmış oluyor.

Sanal bir site aracılığı ile size bu şekilde yaklaşan kişi ve kurumlara itibar etmeyin. Tanınmış kurumların adı verildiğinde, bizzat adı geçen kurumu arayarak bilgi edinin.

MEDYAFARESİ

Bu haber toplam 2137 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.