Fatih Özgökçen Beyşehir’de Gönül Temasını Güçlendirdi

Fatih Özgökçen Beyşehir’de Gönül Temasını Güçlendirdi
Geldiği günden beri çalışkanlığıyla dikkat çeken ve halkla iç içe bir şekilde çalışan AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, yoğun bir program kapsamında Beyşehir’i ziyaret etti. Bir dizi temas ve incelemede bulunan Özgökçen’e partili heyet de eşlik et

Ziyaret programı, ilk olarak AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı ile başladı. İl Başkanı Özgökçen’i burada Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal ve partililer karşıladı. İlçe yönetimiyle yapılan toplantıda teşkilat çalışmaları değerlendirildi, yerel gündeme dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantının ardından Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar makamında ziyaret edildi. Daha sonra ise Beyşehir Belediyesi’ne geçilerek Başkan Adil Bayındır ile bir araya gelindi. Görüşmede ilçede yürütülen çalışmalar, devam eden projeler ve vatandaş talepleri üzerine istişarelerde bulunuldu.

Vatandaş ve Esnafla Yakın Temas

Program kapsamında Salı Pazarı’nı da ziyaret eden Özgökçen, vatandaşlarla buluşarak esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Samimi sohbetlerin gerçekleştiği ziyarette, AK Parti teşkilatının saha ile güçlü bağlarını sürdürmeye devam ettiği vurgulandı.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İl Başkanı Özgökçen, “Teşkilatlarımızla, yerel yönetimlerimizle ve halkımızla hep birlikte Ak Parti’mizin hizmet vizyonunu taşımaya devam ediyoruz. Beyşehir’deki coşku ve samimiyet, bizlere her daim güç veriyor” ifadelerini kullandı. haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.