Fatih Özgökçen: “Futbolcularımız bu zor dönemde hakkıyla çalıştı”

Fatih Özgökçen: “Futbolcularımız bu zor dönemde hakkıyla çalıştı”

İttifak Holding Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, yeşil-beyazlı futbolcuların morallerini düşük olduğu dönemde hakkıyla çalıştıklarını açıkladı. Özgökçen, Adana Demirspor karşısında aldıkları galibiyetten ötürü memnun olduklarını ifade etti.

Özgökçen, Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Oyuncuları Ahmet Çalık'ı kaybedeli bir hafta olduğunu hatırlatan Özgökçen, "Tüm dünyadan iyi temenniler aldık. Türkiye ve spor camiasına teşekkür ediyorum. Bir hafta boyunca herkes bir şekilde Ahmet kardeşimizi andı. Maç değişik bir atmosferde oynandı. Ortamı görüyorsunuz. Duygusal bir durum vardı. Allah hiçbir takıma böyle zamanlar yaşatmasın. Futbolcularımız mücadele noktasında morallerinin de düşük olduğu dönemde hakkıyla çalıştılar. Netice itibariyle 3 puanı hanemize yazdırdık. Bundan sonra bu acıyı unutup başarılarımızın devamına bakacağız. Arkadaşlarla devamlı istişare içerisinde bulunduk neler yapacağımız konusunda. Hem teknik ekibimiz hem biz hem de yönetici arkadaşlarımız. Bu bir haftayı psikolojik bir çalışma içerisinde geçirdik. Biraz önce soyunma odasındaydım. Hepsine teşekkür ettim. Bugün değişik atmosferde üstün performans gösterdiler. Sonuçtan da oldukça memnunuz" diye konuştu.

Ahmet Çalık ismi yaşatılacak

Ahmet'in ismini yaşatma konusunda farklı çalışmalar olacağını ifade eden Fatih Özgökçen, "Herkes bir şekilde Ahmet kardeşimizin ismini yaşatma peşinde. Birçok belediye ve kamu kurumu açıklama yaptı. Nihayetinde de futbol federasyonu da sezonu Ahmet Çalık sezonu yaptı. Biz de kulübümüzle ilerleyen dönemde gelecek hafta içerisinde resmi kararı açıklayacağız. Tesislerimizin birine Ahmet kardeşimizin ismini vermeyi planlıyoruz" dedi.

Ellerinde olmayan sebeplerden dolayı transfer ihtiyaçlarının doğduğunu kaydeden Başkan Özgökçen, "Ahmet kardeşimizin yerine ve Serdar Gürler biliyorsunuz ki Başakşehir'e transfer oldu bu noktada çalışmalarımız sürüyor. En azından bu hafta içerisinde bir transferle sonuçlandırıp diğer haftalarda da transferleri tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz" diye sözlerini tamamladı. haberfark.net

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 562 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya