Fatih Terim başkan olsun

Fatih Terim başkan olsun
İnan Kıraç, Polat’a karşı oluşturduğu ittifakı kendi eliyle yıkarken çözüm efsane başkan Beyazıt’tan geldi:

Sessiz G.Saraylılar ‘Bayern Münih’ modeliyle SPOR sahalarındaki başarısızlığı Terim formülü ile geçmeyi planlayan, Terim’in altına kuracakları genç ve dinamik ekiple de ekonomik problemleri aşmayı düşünen ‘sessiz G.Saraylılar’ son iki haftadır İmparator’un da kapısını aşındırıyorlar.. Terim’i ikna etmek için Selahattin Beyazıt’tan yardım isteyen grup sonunda İmparator’a ulaştılar. Amaçlarının “Bayern Münih modeliyle” kulübü ayağa kaldırmak olduğunu belirten üyeler Terim’in kararı ile harekete geçecekler..

TERİM KARAR VERMEDİ

TERİM ise kararsız.. Camiayı yakından tanıyan ve sporcu geçmişi olan üyelere sıcak bakılmadığını bilen Terim kariyerine profesyonel olarak çalışarak devam etmek istese de güçlü bir
yönetimle göreve talip olabileceğini yakın çevresiyle paylaşıyor.. Polat yönetiminin teknik direktörlük teklifini ailevi gerekçelerle kabul etmeyen Terim, G.Saray’da çalışmak için uygun ortamın olmadığını düşünüyordu.. Şimdi sunulan ‘başkanlık’ teklifini her ne kadar ‘zor’ olarak görse de kulübü ayağa kaldırabileceğini düşünüyor..

TERİM yakın çevresiyle sürekli durum değerlendirmesi yapıyor. Terim’in bu zor göreve soyunup soyunmayacağı ile ilgili bir değerlendirmede bulunacağı öğrenildi.. Efsane başkan Selahattin Beyazıt’ın tam destek verdiği Terim’in bugünkü divanda yaşanacak gelişmeleri de takip edeceği ve net bir karara varacağı öğrenildi..

‘Mızrak çuvala sığmıyor’

Çelebi: “Yaşanan rezaleti herkes görüyor. Futbolun gerilemesinde yüzde 1500 suçlular. MHK’yı G.Saray taraftarına şikayet ediyorum.”

MHK’YA bir salvo da G.Saray 2. Başkanı Işın Çelebi’den... Dün Trabzon’la başlayıp, Beşiktaş ile devam eden eleştiri bombardımanının ardından Çelebi de MHK’yı taraftarlara şikayet etti. İşte Milliyet Gazetesi’nin düzenlediği ‘Yılın En İyi Sporcuları’ ödül törenine katılan G.Saray 2. Başkanı’nın gündeme oturacak açıklamaları:

“BU sene futbolda elde ettiğimiz sonuçlara herkes çok üzülüyor. Ancak şunu söylemeliyim; ligdeki gelişmeler, özellikle dün (önceki gün) mızrağın çuvala sığmaması, çok önemli sorunlar. MHK’nın tutumu ileride çok tartışılacak. Ve bir gün futbol tarihini yazanlar Merkez Hakem Kurulu’nun ve hakemlerin tutumunun ne kadar ön yargılı olarak futbolu gerilettiğini görecekler.

MİLLİ Takım’ın gerilemesi, Avrupa’da Türk takımlarının felç olması, hep federasyonun yanlış politikalarının, hakemlerin önyargılı tutumunun sonucu. Türk futbolunun gerilemesinde MHK’nın ve federasyonun % 1500 suçu bulunduğunu düşünüyorum. Yaşanan rezalet herkesin gözlerinin önünde. Futbol Federasyonu’nu ve MHK’yı, G.Saray’ın 25 milyon taraftarına şikayet ediyorum. Onlarla her yerde, her platformda tartışmaya hazırım. Böyle bir rezalet hiçbir yerde görülmemiştir.” vatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.