Ferda Bozkurt Veto Kararını Degerlendirdi

Ferda Bozkurt Veto Kararını Degerlendirdi
Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Ferda Bozkurt yaptığı yazılı açıklamada YSK'nın Veto Kararını değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Ferda Bozkurt yaptığı yazılı açıklamada YSK’nın “Veto Kararını” değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Ferda Bozkurt YSK’nın vermiş olduğu “Veto Kararına” ilişkin;“Karar; demokraside mücadele vermek isteyen seçmek ve seçilmek için halkın önüne çıkanlar yıllardır seçim barajı ile toplum karşısına çıkan yöneticiler şimdi de Yüksek Seçim Kurulunun aldığı karar ile toplumun karşısına çıkmaktadırlar. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak her kesimin parlemento da barajın kalkması ve siyaset yapılmalı. Yüksek Seçim Kurulunun aldığı kararını bahane edip demokratik haklarını uygun şekilde kullanan ve barışçıl şekilde protesto edenlere bir şey demiyorum. AMA PROVAKETE EDEN ATATÜRK BÜSTÜNE, BAYRAĞA ve SİVİL HALKA SALDIRANLARI ŞİDDETLE KINIYORUZ” dedi.

“Aksaray Seçim Çalışmalar Hızlı Şekilde Devam Ediyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Ferda Bozkurt seçim çalışmalarını değerlendirerek;“Aksaray’da seçim çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Önceki gün Sağlık köyü, Hasandağı ve Su üstü köyleri olarak bilenen köylerde çalışmalar yürttük. Bu çalışmalar sonunda vatandaşlarımızdan gördüğümüz tepkiler olumlu olarak yansıdı. İl ve İlçe örgütü, adaylarımız, Kadın ve Gençlik Kolları planlı bir şekilde çalışmaktayız. CHP’li eski ve yeni tüm partililerimiz en az 1 milletvekili çıkarmak için örgüt olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bugün Genel Başkanımızın öncülüğünde Ankara’da Genel Merkezimizde tüm il başkanlarının ve adaylarının olduğu bir toplantıda Seçim beyanını vererek start vermiş olacağız. Ve bugünden sonra çalışmalarımız hız kazanarak 24 saat çalışacağız” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.