Fidanlar ağaca.....

Fidanlar ağaca.....
Karatay ilçesine bağlı Hayıroğlu beldesinde 480 fidan toprakla buluştu. Hayıroğlu İlköğretim öğrencileri ve Halk eğitim merkezi kursiyerlerin katılımıyla düzenlenen mütevazi bir törenle 10 bin m2 lik bir alan ağaçlandırıldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Hayıroğlu Belde Belediye Başkanı Mustafa Geçgil, göreve geldikleri günden bugüne dek yöre halkına ve beldelerine gereken hizmeti en iyi şekilde vermeye çalıştıklarını dile getirdi.

Eksikliği hissedilen yeşillendirme çalışmalarına da önem verdiklerini vurgulayan Geçgil, İlköğretim okulu öğrencileri ve Halk Eğitim kursiyerlerimizle beraber 10 bin m2 lik bir alanda fidan dikimini gerçekleştirdik” dedi. Hayıroğlu’na yapılan yeni iş merkezleri yanına ve mezarlık içerisine dikilen fidanların Konya Şeker fabrikasından aldıklarını ifade eden Başkan Geçgil, şeker fabrikası yetkililerine de teşekkür etti.

Yeşile önem veren bir Belde Belediyesi olarak yapılan çalışmayla hem Hayıroğlu’nun yeşile bürünmesi hem de çocukların yeşil ile içe içe olmalarını sağlamak amacında olduklarını dile getiren Geçgil, “Bir fidan yetiştirmenin bir çocuk kadar değerli olduğunun bilincindeyiz” dedi.

Başkan Mustafa Geçgil ayrıca yeşillendirme çalışmalarının bununla sınırlı kalmayacağını ve ileriki günlerde de devam edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.