Flaş flaş flaş! Mahir Güç CHP'den istifa etti, adaylıktan çekildi

Flaş flaş flaş! Mahir Güç CHP'den istifa etti, adaylıktan çekildi
CHP'De önceki gün gerçekleştirilen önseçimde Aksaray 3. sırada yer alan Mahir Güç yaptığı açıklama da CHP'den istifa ettiğini ve adaylıktan çekildiğini ifade etti. İşte Güç'ün açıklaması.

haberfark.net-Özel

3 Nisan 2011 tarihinde yapılan önseçimde CHP'den delegelerin oyunu alarak Aksaray'dan 3. sıra milletvekili adayı seçildim. Demokrat bir insan olarak bu sonuca saygı duyuyorum.

Ancak ömrümde bir kuruş yetim ve kamu hakkı yemeyen, bugüne kadar bulunduğu önemli görevlerde adı herhangi bir yolsuzluğa karışmayan, mahkeme nedir bilmeyen, hayatını insanlara hizmet etmek için harcayan bu kardeşiniz hakkında, çeşitli entrikalar çevrilerek önü kesilmeye çalışılmış bunda da başarılı olunmuştur. Hayatlarının hiç bir noktası aydınlık olmayanları Cenab-ı Allah'a havale ediyorum.

Bunca yıl onuru ve şerefiyle yaşayan, halkına yaptığı hizmetlerle gönüllerde taht kuran, kul hakkı yemenin ve yalan söylemenin ne kadar ağır bir ceza olduğu bilen birisi olarak, iftira ve entrika üzerine kurulan bir siyasi ortamda bu insanlarla yol arkadaşlığı yapmayacağım.

Bu nedenle CHP Aksaray Milletvekili adaylığından ve partimden istifa ediyorum. Karakterim gereği olarakta bundan böyle siyaseti bırakıyorum.

Bana bugüne kadar desteklerini esirgemeyen tüm Aksaraylı hemşerileme ve CHP çatısı altında siyaset yaparken beni seven bana sevgi ve saygı gösteren tüm CHPlilere şükranlarımı sunuyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum