Gençlik Eğitim Kurumları Nevşehir Kampında

Gençlik Eğitim Kurumları Nevşehir Kampında
Gençlik Eğitim Kurumlarına bağlı Gençlik İlköğretim Okulu, Enderun Okulları ve Gençlik Dershaneleri idareci ve öğretmenleri 120 kişiyle Nevşehir Kozaklı’da Hizmet İçi Eğitim programına katıldı.

 29 Ocak 2011 tarihinde başlayan Eğitim Programı 1 Şubat 2011  tarihinde sona erecek.

Eğitim programının 1. Gününde  Kurum müdürleri  1. Dönemin genel değerlendirilmesi ve 2. Dönem yapılacak faaliyetlerle ilgili sunumlarını geçekleştirdi. Programın açış konuşmasını yapan Gençlik eğitim kurumları kurucu temsilcisi Muharrem Turşucu  ‘’Organizeyi yapan arkadaşlarımız ve katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gençlik eğitim kurumları 1995 yılında ‘’Eğitimde kalite’’ anlayışıyla örgün eğitime Gençlik dershanesi ve Gençlik ilköğretim okulu olarak başladık. Sırasıyla Enderun liseleriyle ,  anaokulundan üniversite kapısına kadar öğrencilerimizi getiriyoruz. Okullarımızda TKY anlayışına uygun bir yönetimle, katılımcı, çalışanlarını sürekli geliştiren, müşteri memnuniyetini esas alan eğitim – öğretim alanlarında  gelişmeleri yakından takip edip uygulayan bir yapıyı oluşturuyoruz.  Ülkemizin ihtiyacı olan ilim ve irfan boyutlarıyla donanmış lider ülke Türkiye’yi kuracak nesiller yetiştiriyoruz.

Okullarımızda ve dershanelerimizde, Eğitimde kalite yönetimi uygulamaları, Stratejik yönelim ve stratejik plan, Süreçlerle yönetime geçiş, OGYE çalışmaları, proje tabanlı ve öğrenci merkezli eğitime geçiş, teknolojin öğretimde kullanılması, yapılandırmacı eğitime uygun ders anlatma, değerler eğitimi, sosyal etkinlikler, okuma saati uygulamaları, okullarımızda öne çıkan uygulamalarımızdır. ’’ Dedi.   

Programın sonunda bir değerlendirme konuşması yapan Gençlik eğitim kurumları yönetim kurulu başkanı Ömer Şen ‘’1995 – 1996 yıllarında Gençlik ilköğretim okulu ve Gençlik Dershanesiyle başladığımız yolculukta az önce kurum müdürlerimizin yapmış olduğu 1. Dönemin değerlendirilmesi sunumlarını izledikten sonra duygulanmamak elde değil. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm eki p arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.’’

Günün 2. Oturumun da ise  Yrd. Doc. Dr. Ercan Yılmaz'ın sunumuyla ‘’ Sınıf içi yönetim ‘’semineri gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.