Güdendede, "Trafik Tescil Yolda"

Güdendede, "Trafik Tescil Yolda"
Eskil İlçesine Trafik Tescil Şubesi kurulması için gereken çalışmalar başladı.

 AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Güdende, konuya ilişkin bir basın açıklaması yaptı ve detaylara dair önemli bilgiler aktardı.

Eskil İlçesinin Aksaray’ın en büyük İlçelerinden olduğunu kaydeden Güdendede, “ Ak Parti Aksary il başkanımız Latif Ağır tarafından ilçemize yapılan hizmetler hakkında bir basın açıklaması yapılmıştır. “Eskil İlçesine Hükümetimiz döneminde yapılan hizmetler devam ediyor. Kısa süre önce hatırlanacağı üzere Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Eskil İlçemize bir şube açmış ve işlemlerin direk İlçeden halledilmesine olanak sağlamıştı. Benzeri biz hizmet için yeniden kollar sıvandı ve şimdide Eskil İlçemize Trafik Tescil Şube Müdürlüğü açılacak. Konuya dair gereken çalışmalar başladı. İnşallah kısa süre içerisinde yapılan çalışmalar tamamlanacak ve şube açılışı için gereken her şey hazır hale getirilecektir.

Eskil İlçesine bu şubenin açılması trafikle alakalı işlemlerin kolay şekilde yapılabilmesine olanak sağlayacağı için Eskilli hemşerilerimiz hem maddi açıdan hem de zaman açısından ciddi tasarruflar sağlamış olacaklar. Küçük bir trafik tescil işlemi için Eskilli hemşerilerimiz artık kilometrelerce yol gelmek durumunda kalmayacaklar. Amacımız İlçelerimizi modern bir görüntüye kavuştururken, resmi iş ve işlemlerinde yine İlçelerden yapılmasını sağlamaktır. Bu noktadaki çalışmalarımız sürecektir.

Trafik Tescil Şube Müdürlüğümüz şimdiden Eskillilere hayırlı olsun. İktidarımız gördüğü tüm eksiklikleri en uygun biçimlerde gidermekte ve insanımızın refah düzeyine katkı sağlamak için canla başla çalışmaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum