Güzelyurt eski Belediye Başkanı Süleyman Gümüş vefat etti
1953 yılında Güzelyurt'ta dünyaya gelen Süleyman Gümüş, 1974 yılında gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekâtı'na katılarak gazi unvanı aldı. Vatani görevini tamamladıktan sonra memleketine dönen Gümüş, yaşamını Güzelyurt'ta sürdürdü ve uzun yıllar boyunca ilçeye çeşitli alanlarda hizmet etti.
1999-2004 yılları arasında Güzelyurt Belediye Başkanlığı görevini yürüten Süleyman Gümüş, görev süresi boyunca hayata geçirdiği çalışmalarla ilçe halkının takdirini kazandı. Altyapı, çevre düzenlemeleri ve belediyecilik hizmetlerine yönelik projeleriyle iz bırakan Gümüş, çalışkanlığı, mütevazı kişiliği ve halkla kurduğu samimi diyaloglarla da gönüllerde yer edindi.
Süleyman Gümüş'ün vefat haberi, ailesi, yakınları ve ilçe halkını yasa boğdu. Merhum Gümüş için cuma namazının ardından Güzelyurt'ta cenaze namazı kılınacak, ardından ilçe mezarlığında dualarla son yolculuğuna uğurlanacak.
Geride bıraktığı hizmetler ve güzel hatıralarla anılacak olan Süleyman Gümüş'e Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Güzelyurt halkına başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.