Hacı Altan feci kazada hayatını kaybetti

Hacı Altan feci kazada hayatını kaybetti
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil aydınlatma direğine çarptı, sürücü hurdaya dönen araçta sıkıştı. Kapısı ve koltukları itfaiye tarafından kesilen otomobilden vücudu çıkartılan sürücünün ayakları sıkıştığı yerden kurtarılamadı.
Kaza, Ankara yolu Konsan Sanayi Sitesi girişinde yaşandı. Alışverişten döndüğü öğrenilen Hacı Altan yönetimindeki 42 AN 447 plakalı otomobil, sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı.
 
Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık görevlilerine bildirdi. Yaralı Altan’ı araçtan çıkaramayan sağlık görevlileri itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilin kapısını ve koltuğunu keserek sürücünün vücudunu sıkıştığı yerden çıkardı.
 
Ayağı araçtan çıkarılamayan Altan’ın nabzının atmadığını fark eden sağlık görevlileri, hemen kalp masajı yaptı. Nefes alması sağlanan Altan’ın daha sonra ayağı sıkıştığı yerden çıkarıldı ve sedyeye alındı. Sağlık görevlileri, yaralı Altan’ı hayatta tutmak için kalp masajını sürdürdü. Ambulansla Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan sürücü Altan, burada yaşamını yitirdi. konhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum