Hadim MYO'lu öğrencilerden mavi yolculuk

Hadim MYO'lu öğrencilerden mavi yolculuk
Hadim Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Mavi Tünel inşaatında incelemede bulundu

Selçuk Üniversitesi Hadim Meslek Yüksekokulu (MYO) Harita ve Kadastro Programı’nda eğitim gören öğrenciler, MYO Müdürü Öğr. Gör.  Ceylan,  Müdür Yardımcısı ve Harita ve Kadastro Programı Koordinatörü Öğr. Gör. Ertuğrul Karataş ile bölüm öğretim elemanları nezaretinde ilçeye bağlı Bağbaşı Köyü yakınlarında yapımı süren Bağbaşı Barajı ve Mavi Tünel Projesi inşaatlarını inceledi.

 

Ziyaret sırasında öğrencilere Konya Ovası Projesi’nin detaylarına ilişkin bilgi verildi. Yetkililer, 17 kilometrelik Mavi Tünel’in 7,5 km lik kısmının tamamlandığını, projenin tamamımın ise 2010 yılı sonuna yetiştirilmeye çalıştıklarını bildirdi.

 

Hadim MYO Müdürü Öğr. Gör. Durmuş Ali Ceylan, “Yüksekokul olarak inceleme gezilerine son derece önem veriyoruz. Öğrencilerimiz bu gezide yöremizin ve ülkemizin son derece önemli bir projesi olan Konya Ovası Projesi (KOP) hakkında mesleki alanda kendilerini geliştirecek bilgiler aldı. Ayrıca proje çalışmalarını yakından görme imkanı buldular. Yetkililere bizlere zaman ayırıp projeye ilişkin detaylı bilgiler verdikleri için teşekkür ederiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.