Hain Saldırıyı Nefretle Kınıyoruz

Hain Saldırıyı Nefretle Kınıyoruz

AK Parti Aksaray İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı, Kastamonu’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konvoyundaki polis ekibine yönelik silahlı saldırıyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında,saldırıyı gerçekleştirenleri nefretle kınadı.

  Olayın kabullenilebilir bir tarafının olmadığını söyleyen İl Başkanı Yıldırıcı, “Bu hain saldırıda hayatını kaybeden Polisimize Allah’tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan Polisimize ise acil şifalar diliyorum”

Saldırının kim ya da kimler tarafından düzenlendiğinin bir an önce bulunmasını beklediklerini söyleyen Fatih Yıldırıcı, siyasetin bir kesim tarafından çatışma ve gerilime dönüştürülmek istemesini endişe içerisinde izlediklerini ifade etti. Seçim dönemine girildiğini ve miting, gezi, halkla buluşma gibi farklı çalışmaların ivme kazandığını hatırlatan Fatih Yıldırıcı, “Siyasi partilerin seçim çalışmalarının bu tip ahlak, etik, insanlık gibi değerlerle örtüştürülemeyecek biçimde hain tuzaklarla engellenmeye çalışılması gelişen ve kalkınan Türkiye’ye yakışmamaktadır. Terör ve kargaşa faaliyetleri kimi hedef alırsa alsın asla tasvip edilemez. Türkiye’miz ayak bağlarından kurtulmuş ve hızla muasır medeniyetler seviyesine ilerlerken ortaya çıkan bu manzaralar birilerinin bu gelişmelerden ne denli rahatsız olduğunu gösteriyor” şeklinde konuştu.

 Türkiye’nin çok büyük bir ülke olduğunu ve bu hain saldırının mensuplarının mutlaka yakalanacağını söyleyen İl Başkanı Yıldırıcı, “Bu zamana kadar ülkemiz teröre boyun eğmedi, bundan sonra da eğmeyecektir. AK kadrolar Yüce Allah’ın yardımı ve halkımızın desteği ile bu ülke ve bu ülke insanının gelişmiş milletler seviyesine erişmesi için çalışmaya devam edecektir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Konvoyuna yapılan bu saldırıyı bir kere daha nefretle kınıyoruz. Şehit olan Polisimize Allah’tan Rahmet, yaralı polisimize ise acil şifalar diliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1384 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.