Hakim Alparslan Keskin'i ziyaret ettiler

Hakim Alparslan Keskin'i ziyaret ettiler
Eskil 75.Yıl Lisesi Kayseri’de yapılan Türkiye Kros yarışmasında 40 takımın katıldığı yarışmada 11’inci olarak yarışmayı tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.

Turnuva esnasında iki önemli sporcularının sakatlanmasına rağmen aldıkları sonucun başarılı olduğunu ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni Mihman Altıntop, sporcuların gösterdiği performansın ve aldıkları sonucun ilerisi için ümit verici olduğunu kaydetti.

 

Hakim Alparslan Keskin’i ziyaret ettiler

Kayseri’de bulundukları süreçte kendilerine yakın ilgi gösteren ve yarışma boyunca da öğrencileri yalnız bırakmayan Eskilli Kayseri Hakimi Alparslan Keskin’i makamında ziyaret eden Eskil 75. Yıl Lisesi Kros Takımı heyeti kendilerine gösterdiği sıcak ilgi ve alakadan dolayı Keskin’e teşekkür ettiler. 

 

Alparslan Keskin de Eskil insanın her alanda sesini duyurması; özellikle eğitim ve sporda gösterdiği başarılar memnuniyet verici şeklinde konuşarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ailelere de çağrıda bulunan Keskin, kendisinin lise yıllarında atletizm ve güreş sporları yaptığını belirterek, spor yapmanın çocuğun ders çalışmasına engel değil; aksine derslerine katkı sağladığını ve ebeveynlerin bu yönde çocuklarına destek vermesi gerektiğini kaydetti.

 

Eskil 75. Yıl Lisesi'nin 11. olduğu yarışmada birinciliği Erzurum Spor Lisesi, ikinciliği Sivas Ahmet Ayık Spor Lisesi, üçüncülüğü ise İstanbul Kuleli Askeri Lisesi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum