Haydar Dümen programdan kaçtı

Haydar Dümen programdan kaçtı
Haydar Dümen, katıldığı bir programda hastalardan birinin açıklamasını ekranda görünce şimşek hızıyla stüdyoyu terketti.

Dümen, son günlerde bazı yayın kuruluşları tarafından hastalarından fahiş miktarda paralar aldığı, aynı anda 4-5 çifti aynı yerde ilişkiye girmeye zorlamakla suçlanmıştı. Dümen ayrıca geçtiğimiz günlerde silahlı bir saldırıdan şans eseri ucuz kurtulmuştu. Dümen'e saldıran kişi "eşimi taciz etti" iddialarında bulunmuştu...

Bu iddiaları araştıran Neşter Ekibi, Dümen'i programa konuk olarak davet etti. Dümen konuyla ilgili olarak bütün gerçekleri açıklayacağını söyleyerek programa katılmayı kabul etti.

Dümen, Neşter'in stüdyosuna girdi ancak konuşmak, iddialara cevap vermek yerine stüdyodan kaçayı tercih etti.

Cinsel sorunlar doktoru Haydar Dümen, hakkında "paramızı aldı, sorunumuzu çözmedi" iddialarını ortaya atan hastalarından birinin iddialarını ekranda görünce "şekerim düştü bana müsade" dedi ve apar topar Neşter stüdyosundan çıktı. Program ekibinin "istemediğiniz konuda konuşmazsınız" demesine rağmen Dümen şimşek hızıyla Neşter stüdyosunu terketti.

Haydar Dümen'in neler yaptığı, hakkındaki iddialara cevap vermek yerine neden stüdyoyu terkettiği bugün saat 00.30'da Kanaltürk'te ekrana gelecek olan Neşter'de...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum