Heyecan Sürüyor

Heyecan Sürüyor
Eskil Belediyesi tarafından düzenlenen HİF Herkes İçin Futbol turnuvası tüm hızıyla devam ediyor.

Hilmi YOL

 Hiçbir tatsız olayın yaşanmadığı ve centilmence  maçların sergilendiği turnuvaya 7'den 70'e herkes ilgi gösteriyor.
Bu Yıl EskilGazetesiSetikspor Çok Farklı
Eskilde düzenlenen turnuvada mücadele eden basın temsilcisi takımı EskilGazetesiSetikspor güçlü rakipleri karşısında farklı galibiyetler alıyor. İlk yarı rakibine nazaran tutuk bir oyun sergileyen Eskilgazetesisetikspor 2-1 önde başladığı ikinci yarıya 4 gol sığdırdı. Filikçispor'un penaltısına kaleci engel olamayınca maç 6-2 EskilGazetesiSetikspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Turnuvanın diğer favori isimlerinden Meryemağılsporda rakibi Güneşlispor'u 2-0'la geçti.
Setikspor Hakem Kurbanı
Cumartesi günü oynanan Setikspor Yüksecikspor karşılaşmasında hakemin verdiği gol kararına Setikspor yönetimi uzun süre itiraz etti. 90 dakika rakibine oranla daha üstün bir futbol sergileyen Setikspor takımı 90+2'de kalelerinde gördükleri golle şanslarını zora soktular. Gol pozisyonunda ofsayt olduğu görüşünde olan Setikspor yönetimi ve maçı izleyen taraftar bir müddet maçın hakemine itiraz ettiler.
Karadenizspor Fırtına Gibi
Turnuvada B grubunda mücadele eden Karadenizspor güçlü rakibi  Bozcamahmutspor'a karşı oynadığı güzel futbolla farklı bir yenilgi tattırdı. Karadenizspor'da oynayan ve aynı zamanda Eskilgücüspor oyuncusu Uğur taraftardan ve izleyicilerden alkış aldı.
Simya Sigortaya Sihirli Değnek
Eskil merkezin diğer takımı olan Simyasigorta 2-0 yenik durumdan 10 kişi kalmasına rağmen skoru 4-2 yapmayı başardı. Rakibi Karakolspor karşısında 2-0 yenik duruma geçen Simyasigorta kazandığı penaltı ve Karakolspor'lu oyuncunun kendi kelesine gol atmasından sonra kurduğu üstünlükle maçı kazanmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum