Hünerlerini sergilediler

Hünerlerini sergilediler
Özel İsmail Kaya ilköğretim Okulu'nda okuyan 3. Sınıf öğrencileri yılsonu Haftası münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlediler.

  Okul Müdürü Abdullah Tekin, “Öğrencilerimiz yılsonu etkinliklerimiz kapsamında hazırlamış oldukları gösterileriyle bizleri bir kez daha kendilerine hayran bıraktılar. Özel İsmail Kaya ilköğretim Okulu Olarak öğrencilerimizin sosyal, özgüveni yüksek, aktif bireyler olarak yetişmesine son derece önem veriyoruz dedi.  Sınıf öğretmeni Fatma Şahin’in eşliğinde hazırlanan öğrenciler, hünerlerini okul salonunda sergilediler. Salonu dolduran öğretmenler, velilerin önünde sahne öğrenciler, oyunlar sergileyip şarkılar söylediler, şiirler okudular. İngilizce oyunlar oynadılar. Oldukça heyecanlı gözüken öğrenciler, hem kendilerine, hem de izleyicilere güzel yaşattılar. Okul yöneticileri, boyunca eğitim öğretim gören öğrencilerin becerilerini sunmaktan mutlu olduklarını, öğrencilerin başarılarının kendilerini sevindirdiğini belirttiler.

Öğrenciler, Anne ve Babalarını yarıştırdılar babalar patates soyma yarışması yaparken Annelere de çocuklarına yoğurt yeme yarışması yaptırdılar. Özel İsmail Kaya Lisesi ve İlköğretim Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Poçanoğlu bu geceye emeği geçen Öğretmenlerimize, müdürümüze ve velilerimize çok teşekkür ederim dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.