II. Ulusal Yaban Hayvanları Kongresine Konya'dan katılım

II. Ulusal Yaban Hayvanları Kongresine Konya'dan katılım
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Yaban Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkez Müdürlüğünce düzenlenen II. Ulusal Yaban Hayvanları Kongresi gerçekleşti.

Tarım ve Orman Bakın Vahit Kirişçi'nin video konferans ile bağlantı kurarak konuşma yaptığı kongreye tüm üniversitelerdeki yaban hayatı konularında çalışan öğretim üyeleri, belediyelerin ilgili uzmanları, Doğa Koruma ve Milli Parklar genel Müdürlüğünün ilgili teknik personelleri, Tarım ve Orman Bakanlığı İl Müdürlüklerinden ilgili uzman personelleri, ilgili oda ve sivil toplum kuruluşlarından katılım sağlanması planlanmakta ve ayrıca kongrede 50 sözlü sunum, 70 poster bildirisi yapılırken, toplamda 250 katılımcının iştirak etti.

Kongreye Konya Büyükşehir Belediyesi'nden Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Nevzat Demirci, Ziraat Mühendisi Faruk Önal ve Veteriner Hekim Seyit Mehmet Dağ katıldı.

Nevzat Demirci sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Kongrede Doğa Milli parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez beye Konya Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına yönelik faaliyetlerini ve yaban hayatına yönelik çalışmaları ile kuş evleri çalışmalarımızı anlattık. 2. Ulusal Yaban Hayatı Kongresini düzenleyen Prof Dr. Lokman Aslan hocamızı ve emeği geçenleri tebrik ediyor, kongrenin sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi. haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.