İki Kardeşte Aynı Rahatsızlık! Dualar Süleyman Arıdal İçin
Üç çocuk babası Süleyman Arıdal, salıyı çarşambaya bağlayan gece evinde aniden rahatsızlandı. Yakınları tarafından Konya Medicana Hastanesi’ne götürülen Arıdal’ın aort damarında yırtılma meydana geldiği belirlendi.
Acil olarak ameliyata alınan Süleyman Arıdal, operasyonun ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 51 yaşındaki Arıdal’ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.
Ailenin yaklaşık iki yıl önce de benzer bir olay yaşadığı öğrenildi. Süleyman Arıdal’ın ağabeyi İlhan Arıdal da 55 yaşındayken aort damarında meydana gelen yırtılma sonucu ameliyata alınmış, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.
İki kardeşin de yıllar arayla aynı ciddi damar rahatsızlığını yaşaması, ailesi ve yakınlarında büyük endişeye neden oldu.
Süleyman Arıdal’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. HaberFark.Net


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.