İlk ve Ortaöğretim Eğitim Yardımı Ödemeleri Yapılıyor

İlk ve Ortaöğretim Eğitim Yardımı Ödemeleri Yapılıyor
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk ve ortaöğretimde öğrenim gören gazi-şehit çocukları ile öksüz, yetim, engelli, anne-babası resmen ayrı öğrencilere 2010-2011 eğitim öğretim yılı eğitim yardımı ödemeleri yarın başlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gazi-şehit çocukları ile öksüz, yetim, yüzde 40 ve üzeri engelli olan, anne-babası resmen ayrı olup ihtiyaç sahibi olan öğrenciler ile Türkiye geneli SBS 8’inci sınıfta ilk bine giren başarılı ilk ve ortaöğretim öğrencilerine 2010-2011 eğitim öğretim yılı eğitim yardımı ödemeleri yapılıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde eğitim yardımlarının devam ettiği belirtilerek, ilk ve ortaöğretimde öğrenim gören 5 bin 782 öğrencinin Kasım ayı eğitim yardımı ödemelerinin banka hesaplarına yatırıldığı vurgulandı.

Açıklamada, öğrencilerin eğitim yardımlarını kendilerine verilen kartlarla 11 Kasım Perşembe günü itibariyle Vakıfbank ATM’lerinden çekebilecekleri kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.