İnceöz “Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’yı Tebrik Ediyorum”

İnceöz “Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’yı Tebrik Ediyorum”

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ile birlikte, belediye tarafından yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceledi.

Yazgı ve Milletvekili İnceöz ilk olarak 29 Ekimde hizmete açılması hedeflenen Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine belediye tarafından yapılmakta olan bağlantı yolundaki çalışmaları inceledi.

Yeni Hastaneye Ankara yolundan giriş imkânı sağlayacak olan ve Ağaçlı Kavşağından başlayıp hastaneye kadar uzanan yeni yolun sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Milletvekili İlknur İnceöz “ Aksaray Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı’yı tebrik ediyorum. Başkanımız yeni hastanemizin alt yapılarını bitirip yeni yollar açarak asfaltını attı ve çevre düzenlemelerini yaptı. Hükümetimiz ve yerel yönetimimiz ile birlikte Şehrimize çok güzel hizmetler yaptık. Bundan sonrada elbirliği içinde Aksaray’ımıza hizmet için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yazgı ve Milletvekili İnceöz daha sonra yeni yapılan Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçti. Hastane girişinde Aksaray İl Sağlık Müdürü Dr. Cengizhan Kılıçarslan ve ekibi tarafından karşılanan Başkan ve Milletvekili hastanenin birçok ünitesinde incelme yaptı. Sağlık Müdürü Kılıçarslan Milletvekili İnceöz’e ve Başkan Yazgı’ya yeni hastane hakkında önemli bilgiler aktardı.

İnceöz  “Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı , İl Sağlık Müdürümüz Cengizhan Kılıçarslan ve hastane personellerimiz ile birlikte yakın zamanda faaliyete geçecek olan Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanemizi ziyaret ederek, tamamlanan ve yapımı devam bölümlerinde incelemelerde bulunduk. Yeni Hastanemizin  Aksaray’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 3720 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum