İngilizce öğrenmek isteyenlere altın fırsat

İngilizce öğrenmek isteyenlere altın fırsat
Geçtiğimiz günlerde haberfark.net sitesine yazar olarak başlayan Mehmet Nabi Özsoy artık okurlarına İngilizce öğretecek.

11 Yıllık çalışma sonucu geliştirdiği Balıkkılçığı Yöntemi ile Maksimum 40 saatte ingilizce'nin Mantığını, 100-120 saat arasında da İngilizce’nizi hem teori hem de pratikte ileri ingilizce seviyesine getiren Özsoy, her hafta Pazartesi ve Perşembe günleri yazıları ile haberfark.net okurları ile buluşacak.

Balıkkılçığı yönteminin İngilizceyi sevdiren ve kolayca öğreten kendisine has bir metod olduğunu kaydeden Özsoy, "Bu yöntem dahilinde haberfark.net okurları ile buluşmanın mutluğunu yaşıyorum. Genel İngilizce'den akademik sınavlara hazırlanan öğrencilere kadar herkes bu köşeyi takip ederse İngilizce'nin ne kadar kolay bir dil olduğunu görecektir." şeklinde konuştu.

Özsoy sözlerini şöyle sürdürdü, "Balıkkılçığı Yöntemi ile Akademisyeninden, İş Adamına; Doktorundan, öğrencisine kadar farklı mesleklerden insanlara İngilizce'yi kısa zamanda öğrettim. Yoğun talebe cevap vermem ancak bu şekilde mümkün oldu bu da haberfark.net okurlarına nasip oldu. Burada amacımız, Herkesin çok kısa zamanda İngilizce mantığı ve yapısını öğrenmesini sağlamak, bu yapıyı pratiğe de dökme yollarını göstermek ve İngilizce dilbilgisini en ince ayrıntısına kadar, tereddüte yer vermeyecek şekilde ve kalıcı olarak ama sevimli ve herkesin anlayacağı bir dille öğretmektir." dedi.

Özsoy'un ilk dersini takip etmek için lütfen tıklayınız

https://www.haberfark.net/kose_yazisi.asp?id=7493

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.