Kadın Girişimciler Derneğinden Özgüven'e Ziyaret

Kadın Girişimciler Derneğinden Özgüven'e Ziyaret

Ereğli'de, Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Nagihan Sılkım ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret etti.

Yeni kurulan bir dernek olduklarını kaydeden Sılkım, amaçlarının Ereğli’deki kadınların ev ekonomisi yanında sosyal hayatın bir parçası olmalarına katkı sağlamak olduğunu söyledi.
Ereğlili kadınları hiçbir siyasi kimlik, yaş, konum, mevki gözetmeksizin derneklerine beklediklerini vurgulayan Nagihan Sılkım, “Ereğli’de kadın dayanışmasını sağlamak istiyoruz. Bu konuda attığımız ilk adım bu derneğin kurulmasıdır. Bu projenin fikir babası da sizsiniz. Verdiğiniz fikir ve düşünceler yanında desteğinizi de her zaman yanımızda görüyoruz. Size çok teşekkür ediyorum” dedi.
Derneğin kadınlara yönelik güzel bir çalışma ortaya koyacağına inandığını kaydeden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, “Bir çatı altında toplanan kadınlarımızı öncelikle kutluyorum. Özellikle kırsal alandaki kadınların topluma daha çok katılmaları ve sosyal etkinliklere dahil edilmeleri yanında aile ekonomisine de katkı sağlamalarını arzu ediyorum. Bu doğrultuda Belediyemiz Dinlenme Tesislerinde size bir yer göstereceğiz ve evde hazırladığınız el işleri dantel, oya, yazma gibi işlemeler ve özellikle kışlık tüketim noktasında bölgemizdeki has değerler olan kurutulmuş gıdaların satışını gerçekleştirebileceksiniz. Ben sizleri kutluyor, kısa süre zarfından hayata geçirdiğiniz derneğinizin başarılı faaliyetlere imza atacağına inanıyorum” diye konuştu.
Sıklım, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle program hazırlığı içerisinde olduklarını kaydederek, Başkan Özgüven’i şimdiden bu programda davet etti ve “Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

Bu haber toplam 1186 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.