Kadınlardan sağlık çalışanlarına ikram, çiçek ve alkışlı destek

Kadınlardan sağlık çalışanlarına ikram, çiçek ve alkışlı destek

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşayan kadınlar, sağlık çalışanlarına evlerinde hazırladıkları kurabiye, kek ve poğaçalardan ikram edip çiçek vererek...

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşayan kadınlar, sağlık çalışanlarına evlerinde hazırladıkları kurabiye, kek ve poğaçalardan ikram edip çiçek vererek teşekkür etti.

Beyşehir'in merkez Esentepe Mahallesinde oturan bir grup kadın, korona virüs hastalığı nedeniyle mesai şartları yoğunlaşan Beyşehir Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık personeline moral vermek ve destek olmak amacıyla bir araya geldi. Mahalle sakini kadınlar sağlık personeline ikramda bulunmak için evlerinde kek, kurabiye ve poğaça hazırlayıp, Esentepe Mahallesi Muhtarı Mevlüt Karakullukçu'nun önderliğinde Beyşehir Devlet Hastanesini ziyaret etti. Kadınlar, evde hazırladıkları yiyeceklerden ikramda bulundukları sağlık personeline çiçek vererek alkışlarla teşekkür etti.

Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sıtkı Küçükbuzcu, sağlık çalışanlarına destek verip moral ve motivasyonlarının daha da üst noktalara çıkmasını sağlayan kadınlara teşekkür etti. İlçe Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Kendir de, bu tür organizasyonların gerek doktor, hemşireler, gerekse tüm sağlık çalışanları ve temizlik personeli üzerinde çok güzel ve olumlu etkiler bıraktığını vurguladı.

Esentepe Mahallesi Muhtarı Mevlüt Karakullukçu ise, mahallesinde yaşayan kadınlarla beraber hastaneyi ziyaret ettiklerini belirterek, "Biz onlara hem ikramda bulunmak, hem de alkışlamaya geldik" dedi.

Kadınlardan sağlık çalışanlarına ikram, çiçek ve alkışlı destek

Kadınlardan sağlık çalışanlarına ikram, çiçek ve alkışlı destek

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1638 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.