Kadir Karakaya Yeniden Başkan Seçildi

Kadir Karakaya Yeniden Başkan Seçildi
Eskil Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlık Seçimi Tuz Gölü Düğün Salonu’nda yapıldı. Mevcut başkan Kadir Karakaya, üyelerin desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Seçimde oda üyeleri sandık başına giderek oylarını kullanırken, yapılan oylama sonucunda Kadir Karakaya yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Seçim sürecinin demokratik bir ortamda gerçekleştiği genel kurulda, birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı.
Yeniden başkan seçilmesinin ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Kadir Karakaya, kendisine destek veren tüm esnaf ve sanatkârlara teşekkür ederek, yeni dönemde de Eskil esnafının hak ve menfaatleri için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.