Kalaycı'ya plaket

Kalaycı'ya plaket
İlçedeki ilköğretim okullarının bahçe düzenlemesi ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesine sağladığı katkıdan dolayı Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’ya bir plaket daha verildi.

Meram ilçesi Teoman Bilge İlköğretim Okulu tarafından Konevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Üstünel, Başkan Kalaycı’ya ilçedeki okullara yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Meram Belediyesi’nin eğitime yaptığı katkılardan duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Üstünel, “Bu sayede okullarımız ayrı bir çehre ve ayrı bir güzellik kazandı. İlçemizdeki okulların taleplerini en kısa sürede değerlendirerek gerekli hizmetleri yaptığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye hizmetlerinde hem fiziki hem de sosyal ve kültürel belediyeciliğe büyük önem verdiklerini belirten Başkan Kalaycı ise şöyle konuştu: “Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçemizdeki okulların ve diğer resmi kurumların ihtiyaçlarına da eğiliyoruz. Şu ana kadar 25’e yakın okulun bahçe ve peyzaj düzenlemesi ile diğer ihtiyaçlarını karşıladık. Teoman Bilge İlköğretim Okulunun da salon ve bahçe düzenlemesini kısa sürede tamamladık. Yine kısa süre önce Mümtaz Koru İlköğretim Okulu ile Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin de peyzaj düzenlemesini yaptık. Bundan sonra da eğitim kurumlarına destek vermeye devam edeceğiz. ”

Konuşmalardan sonra Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Üstünel, eğitime yaptığı katkılardan dolayı Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’ya teşekkür plaketi verdi.

Programda öğrencilerin tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.