Karamercan’dan Akyürek’e Kutlama

Karamercan’dan Akyürek’e Kutlama

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı'na seçilen Konya Büyükşehir...

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı'na seçilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i kutladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, 6 Ekim 2017 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısında yapılan seçimlere tek aday olarak katılan ve 345 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına seçilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i başarısından dolayı kutladı.

Başkan Karamercan açıklamasında, "Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı'na oy birliğiyle seçilerek Konya'mızı ve bizleri gururlandıran Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek'i tebrik ediyor, seçildiği bu önemli görevde kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Akyürek'in başarısıyla gurur duyduklarını belirten Başkan Karamercan, "Esnaf dostu başkanımızın böyle önemli bir görevi üstlenmesi bizleri gerçekten gururlandırmaktadır. Tahir Başkanımızın Belediyeler Birliği Başkanı olmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Başbakanımıza, Bakanlarımıza, Belediyeler Birliğinde görev yapan ve oylamaya katılan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Konya'nın ve Tahir Başkanımızın böyle önemli bir görevi üstlenmesinin şehrimiz adına gurur verici bir gelişme olduğunu hatırlatmak istiyor, tüm teşkilatım ve esnaf sanatkarlarımız adına kendisini tekrar kutluyor ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 875 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.