Karatay Belediyesi asfalt çalışmaları başladı

Karatay Belediyesi asfalt çalışmaları başladı

Karatay Belediyesi, her alanda sergilediği çalışma temposunu düşürmeyerek 2015 yılı asfalt sezonu için hazırlıklarına başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli asfalt sezonuna girmeden Tatlıcak Asfalt Şantiyesi'nde bir dizi bakım onarım çalışmalarına başladıklarını kaydederek hazırlık yapıldığını belirtti.

997 yılından beri hizmet veren bitüm tanklarının işlevini kaybetmesi nedeniyle yeni tanklarla değiştirildiğinin altını çizen Hançerli, yaklaşık 50 Ton'luk 2 adet yeni bitüm tankının saatte 100 ton asfalt üretimine katkı sağlayacağını kaydetti.

Günlük 850 tonluk asfalt üretim kapasitesine sahip Karatay Belediyesi Asfalt Şantiyesinde çalışmaların aksamaması için bakım çalışmalarının kış döneminde aralıksız devam ettiğini kaydeden Başkan Hançerli, Karatay'a yeni bağlanan mahallelerle birlikte hizmet ağının genişlediğini bu nedenle en uzak mahalleye dahi hizmetin hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamak amacıyla yenileme çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

Havaların ısınmasıyla birlikte 2015 yılı asfalt sezonun başlamasının ardından çalışma temposunun daha da hızlanacağını vurgulayan Hançerli, 100 Bin m2 lik bir alanda kurulu Karatay Belediyesi Asfalt şantiyesi tesislerinin tam teşekküllü ve donanımlı olduğunun altını çizdi. Başkan Mehmet Hançerli, 2015 yılı asfalt stok hazırlığının da yapıldığını dile getirerek Karatay'a hizmetin en iyisini, en hızlı bir şekilde sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

haberfark.net

Bu haber toplam 1829 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya