Karatay Belediyesi’nde Futbol Heyecanı Başladı: Birimler Arası Turnuva 5. Kez Sahada
Mengene Halı Saha’da oynanan ilk karşılaşmalarla start alan turnuva, üç hafta sürecek. Grup, çeyrek ve yarı final etaplarının ardından turnuva, 27 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek final maçıyla sona erecek.
Centilmenlik ruhunun ön planda tutulduğu müsabakalar; personel arasındaki kaynaşmayı, dayanışmayı ve dostluk duygularını güçlendiriyor. Futbolun birleştirici etkisini yansıtan turnuva, aynı zamanda kurum içi motivasyonu artırarak belediye hizmetlerinde verimliliğe katkı sağlıyor.
Başkan Kılca: “Bu Etkinlikler Hizmet Kalitemizi Artırıyor”
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Karatay Belediyesi olarak spora dair her türlü yatırımın ve etkinliğin destekçisi olmaya devam ediyoruz. Birimlerimiz arasındaki kardeşlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek amacıyla düzenlediğimiz turnuvanın geleneksel hale gelmesi bizleri mutlu ediyor. Bu yıl 5.sini düzenliyoruz. Personelimizin gösterdiği ilgi de bu anlamda oldukça kıymetli. Bu tür etkinlikler, hem kurum içi iletişimi güçlendiriyor hem de vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerde kaliteyi artırıyor. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyor, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”
Turnuvaya katılan belediye çalışanları da organizasyonun sosyalleşme açısından son derece faydalı olduğunu belirterek, etkinliğin geleneksel hale gelmesini sağlayan Başkan Hasan Kılca’ya teşekkür etti. haberfark.net
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.