Kartal Es-Es’e hazır

Kartal Es-Es’e hazır
Bursaspor beraberliği ile moral bulan Konyaspor, Eskişehir deplasmanında yarın oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı.
Yarın sabah Eskişehir’e giderek kampa girecek olan temsilcimizin tek hedefe evine puanla dönmek
Konyaspor’un Eskişehir yolculuğu bugün başlıyor. Yarın akşam, Eskişehirspor ile zor bir 90 dakikaya çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar galibiyet parolasıyla yapıldı. Bursaspor beraberliğiyle moral kazanan ve güven tazeleyen Kartallar, Eskişehirspor’u deplasmanda da yenerek hem çıkışı sürdürmek, hem de Konya’daki 2-1’lik galibiyetin rövanşını vermemeyi amaçlıyor. Konyaspor’da, bu maçın hazırlıkları önceki akşam Tatlıcak tesislerinde yapılan taktik antrenmanıyla devam etti.  Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana omzundaki sakatlığı nedeniyle tedavi olan kaleci Orkun Usak ve hasta olan Marcin Robak katılmazken, sakatlığı süren Mehmet Sedef takından ayrı olarak çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan dar alanda pas çalışmasıyla devam eden antrenman taktik çalışma ve çift kale maçla tamamlandı. Antrenmanı başkan Bahattin Karapınar ve başkan yardımcısı Hasan Kulaksız da izleyerek futbolcuları yalnız bırakmadılar.
Konyaspor’da hazırlıklar dün de akşam yapılan taktik idmanıyla devam etti. Basın ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanla Konya’daki hazırlıkları tamamlayan futbolcular daha sonra tesislerde dinlenmeye çekildiler. Kartallar, Eskişehir’e bugün sabah kahvaltısından sonra gidecekler ve Anemon otelde kampa girecekler. Konyaspor’da, Eskişehirspor maçının hazırlığı bugün akşam saatlerinde Eskişehir’de yapılan ter idmanıyla tamamlanacak. 
Yeşil-beyazlı takımda, Eskişehirspor maçı öncesi kırmızı kart cezalısı Kere dışında eksik yok. Moral süper. Hasta olan Robak ile sakatlığı iyiye giden Mehmet Sedef’in durumu bugün ter idmanı sonrası belli olacak. Bu arada, lisansları çıkartılan, yeni transferlerden  Alvaro Mejia Perez ile Kamil Zayatte hazır olmaları ve teknik direktör Ziya Doğan forma vermesi halinde yarınki maçta oynayacaklar.
ESKİŞEHİRSPOR MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Konyaspor’un tecrübeli isimlerinden Veli Acar, 19.haftanın kapanış maçında deplasmanda Eskişehirspor ile çok önemli bir mücadele çıkacaklarını belirtirken, alınacak galibiyetle yükselişe geçmek istediklerini ve bunu da başaracak güce sahip olduklarını söyledi.
Kendileri adına kötü geçen bir ilk yarının ardından devre arasında çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden tecrübeli oyuncu Veli Acar, “İkinci yarıda kümede kalma hedefimize ulaşma adına aramıza kaliteli oyuncular katıldı. Çok güzel bir arkadaşlık ortamımız var. Birbirimize inandık ve oynayan oynamayan tüm arkadaşlarımızın tek düşüncesi Konyaspor’u bu sezon sonunda mutlaka ligde bırakmak. Bunun için çok çalışıyoruz. Bursaspor maçında takım olma yolunda ciddi adımlar attığımızı gösterdik. Her ne kadar geçen senenin şampiyonu olan rakibimize karşı aldığımız 1 puan sevindirici olsa da kazanabileceğimiz bir maçta 2 puan kaybettiğimiz içinde üzgünüz. Her şeye rağmen rakiplerimizin puan kaybettiği haftada alınan 1 puan önemliydi. Şimdi önümüzde Eskişehirspor ile oynayacağımız ve büyük önem verdiğimiz lig maçı var. İyi hazırlandık. Aramıza son katılan arkadaşlarımızın da saha içi katkılarıyla Eskişehir gibi zorlu bir deplasmandan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyoruz. Artık bir çıkış yakalamak istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.
LİGDE 20, 21 VE 22. HAFTA PROGRAMI BELLİ OLDU
Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'de 20,21 ve 22.hafta oynanacak karşılaşmaların programını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; Konyaspor 20.haftada 6 Şubat Pazar günü saat 14.00’de Gaziantepspor'u konuk ederken, 21.haftada 12 Şubat Cumartesi günü deplasmanda saat 14.00’de başlayacak maçta Bucaspor ile karşılaşacak. Konyaspor, 22.haftada ise 20 Şubat Pazar günü Konya'da saat 17.00’de İstanbul B.Ş.Bld. Spor'u ağırlayacak.
Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, 20, 21 ve 22. haftada yapılacak maçların programı şöyle: 20. Hafta 4 Şubat Cuma: 20.00 Bursaspor-Sivasspor (Bursa Atatürk) 5 Şubat Cumartesi: 14.00 Kasımpaşa-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Recep Tayyip Erdoğan) 16.00 Beşiktaş-Kardemir Karabükspor (Fiyapı İnönü) 17.00 Kayserispor-Ankaragücü (Kayseri Büyükşehir Belediye Kadir Has) 19.00 Manisaspor-Fenerbahçe (Manisa 19 Mayıs) 6 Şubat Pazar: 14.00 Konyaspor-Gaziantepspor (Konya Büyükşehir Belediye Atatürk) 16.00 Trabzonspor-Medical Park Antalyaspor (Hüseyin Avni Aker) 17.00 Gençlerbirliği-Bucaspor (Ankara 19 Mayıs) 19.00 Galatasaray-Eskişehirspor (Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena).
21. Hafta 12 Şubat Cumartesi: 14.00 Bucaspor-Konyaspor (Yeni Buca) 16.00 Sivasspor-Trabzonspor (Sivas 4 Eylül) 17.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gençlerbirliği (Atatürk Olimpiyat) 19.00 Gaziantepspor-Galatasaray (Kamil Ocak) 13 Şubat Pazar: 13.30 Kardemir Karabükspor-Kasımpaşa (Necmettin Şeyhoğlu) 16.00 Eskişehirspor-Bursaspor (Eskişehir Atatürk) 17.00 MedicalPark Antalyaspor-Manisaspor (Mardan Antalyaspor) 19.00 Ankaragücü-Beşiktaş (Ankara 19 Mayıs) 14 Şubat Pazartesi: 20.00 Fenerbahçe-Kayserispor (Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu)
22. Hafta 18 Şubat Cuma 20.00 Eskişehirspor-Sivasspor (Eskişehir Atatürk) 19 Şubat Cumartesi 14.00 Kasımpaşa-Ankaragücü (Recep Tayyip Erdoğan) 16.00 Bursaspor-Gaziantepspor (Bursa Atatürk) 17.00 Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor (Ankara 19 Mayıs) 19.00 Galatasaray-Bucaspor (Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena) 20 Şubat Pazar: 14.00 Kayserispor-Medical Park Antalyaspor (Kayseri Büyükşehir Belediye Kadir Has) 17.00 Konyaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Konya Büyükşehir Belediye Atatürk) 19.00 Beşiktaş-Fenerbahçe (Fiyapı İnönü) 21 Şubat Pazartesi: 20.00 Manisaspor-Trabzonspor (Manisa 19 Mayıs)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.