Kartal sürpriz peşinde

Kartal sürpriz peşinde
Konyaspor İstanbul’da. Pazar akşamı, lider Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu stadında karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar puan umuduyla sürüyor.

 Teknik direktör Yılmaz Vural, iki gün aradan sonra önceki akşam geç vakitlerde Konya’ya geldi. Yöneticiler, Fenerbahçe’den puan alacaklarını söylerken, futbolcu Hakan Aslantaş, “Ligde kalacağımıza inancımız tam” diye konuştu.
YILMAZ VURAL NİHAYET GELDİ
Fenerbahçe maçının hazırlıklarını, iki gün boyunca teknik direktör Yılmaz Vural’dan yoksun olarak, antrenörler Mehmet Demirtaş, Cenk Özcan, Şakir Özkayımoğlu ve Serhat Galimane yönetiminde yapan Kartallar, dün de basına kapalı olarak, öğle saatlerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Önceki akşam Konya’ya gelen teknik direktör Yılmaz Vural, yeşil-beyazlı takımın dün öğleyin yaptığı antrenmanda hazır bulundu. Antrenmana, genç Milli takımdan dönen Ali Dere’de katıldı. Konyaspor kafilesi, dün akşam uçakla İstanbul’a giderek Titanik otelde kampa girdi. Konyaspor’da, Fenerbahçe maçının hazırlıkları bugün ve yarın basına kapalı olarak İstanbul’da öğle saatlerinde gerçekleştirilecek iki antrenmanla tamamlanacak.
KONYASPOR’A PARA CEZASI
Futbol Federasyonu, Profesyonel Disiplin Kurulunun ceza yağmurundan nasibini Konyaspor’da aldı.. Disiplin Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında iç sahada oynanan Ankaragücü maçında taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle Konyaspor’a 5.000 (Beşbin) TL para cezası verdi. Ayrıca, akredite kartını görünür şekilde takmayan Başkan Bahattin Karapınar’a da ihtar verildi.
HAKAN, LİGDE KALACAĞIZ
Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Hakan Aslantaş, kötü bir gidişi yaşadıklarını ve buna da en kısa sürede son vermek istediklerini belirtti. Uzun zamandır üzdükleri taraftarlarına sezon sonunda ligde kalarak en büyük hediyeyi vereceklerine inandığını söyleyen Hakan, Konyaspor’un iyi oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğunu, ancak bunu sonuca bir türlü yansıtamadıklarını dile getirdi. Hakan Aslantaş, açıklamasını şöyle sürdürdü. 
"Takım olarak kötü gidişimize dur diyemedik. Kazanmayı çok istediğimiz maçları istemediğimiz sonuçlarla tamamladık ve böyle olunca da küme düşme potasından çıkamadık. Ama biz Konyaspor camiasının ne kadar büyük bir camia olduğunu ve Spor Toto Süper Lig'de kalması gerektiğinin farkındayız. Artık sorumluluklarımız bir kat daha arttı. Çünkü Konya'yı ve Konyaspor camiasını temsil ediyoruz. Önümüzde 10 maç var. Bu maçların ilki Fenerbahçe ile. Rakibimizin durumu bizi kesinlikle ilgilendirmiyor. Bizim bir an önce puan ya da puanlara ihtiyacımız var. Bu nedenle rakip kim olursa olsun çekinmiyoruz ve sahaya çıkarak elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyarak iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. 10 haftalık süreç uzun bir süreç ve biz Konyaspor'u alacağımız iyi sonuçlarla ligde tutacağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızı, yönetimimizi ve camiamızı üzdüğümüzün farkındayız. Onlara en büyük hediyeyi sezon sonunda ligde kalarak vereceğiz." 
FENERBAHÇE CEPHESİ
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de yarın Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü. Antrenman, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde sahaların karla kaplı olması nedeniyle Dereağzı’ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nin sahasında gerçekleştirildi. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde 1 saat 15 dakika süren antrenmanda sarı-lacivertliler, pas çalışmaları yapıp, çift kale maç oynadı. Kocaman, pas ve çabukluk çalışmaları yaptırdığı takımında, çift kale maçta Konyaspor maçının 11’ini denedi.  Kocaman’ın denediği kadroda savunma Bekir, Yobo, İlhan, Caner, orta alan Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Dia, hücum hattı da Alex ve Niang’dan oluştu. Sol kasık bölgesindeki yırtık nedeniyle ligde geçen hafta Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Gökhan Gönül, itibaren topla çalışmalara başladı. Bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde program uygulanan Gökhan, koşunun ardından topla çalışmalar yaptı. Gökhan Gönül çalışmalarda iyi göründü. Sakatlığı süren Gökhan Gönül, teknik direktör Aykut Kocaman’a, Konyaspor maçında görev almak istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.