Kartal’ın rakibi Real Madrid

Kartal’ın rakibi Real Madrid

Real Madrid Beşiktaş’ın ‘Dünya kulübü’ olduğunu tescilliyor!

ERDAL CÖMERT

Mourinho’nun 515 milyon Euro’luk Galacticos’u sezonun açılış maçı için siyah-beyazlılara davet gönderdi. Bernabeu’daki futbol şöleni sayesinde Beşiktaş’ın adı dünya basınının manşetlerini süsleyecek

E transfer haberleri ne Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki Başkanlık seçimi.. İddia ediyoruz hiçbiri Türk spor kamuoyunun gündemini bu haber kadar meşgul etmeyecek. Guti, Quaresma, Simao, Almeida derken ‘Dünya kulübü’ olma yolunda rüzgarı arkasına alan Beşiktaş, Real Madrid’den öyle bir teklif aldı ki haberimizi okuyanlar, okumayanlara anlatmak için birbiriyle yarışacak. Neyse sizleri daha fazla meraklandırmadan konuya girelim..

MENAJER Jorge Mendes aracılığıyla Real Madrid’le sıkı ilişkiler kuran Beşiktaş, İspanyol devinin sezon açılış maçında Santiago Bernabeu çimlerine çıkmaya hazırlanıyor.. Evet evet yanlış okumadınız.. Dünyanın 1 numaralı teknik direktörü Jose Mourinho’nun 515 milyon Euro’luk Galacticos’u 2011-2012 sezonuna siyah-beyazlılarla ‘merhaba’ diyecek.

REAL Madrid Başkanı Florentino Perez ve Mourinho’nun özel isteğiyle gerçekleştirilecek bu futbol ziyafeti için hazırlık kampının ardından İspanya’ya gidecek olan siyah-beyazlılar bu dev organizasyonla tüm dünyaya adını bir kez duyuracak.

KARTAL 3 TÜRK’E KARŞI

4KADROSUNDA Nuri, Hamit ve Mesut gibi 3 Türk yıldız bulunan Real’in neden böyle bir teklifle siyah-beyazlıların kapısını çaldığını merak edenler için tarih yapraklarını biraz geriye doğru çevirelim.. 16 Mart’ta oynanan Real Madrid-Lyon Şampiyonlar Ligi maçını yerinde takip eden Beşiktaş Başkanı karşılaşmanın öncesi ve sonrasında Mourinho’yla bir araya gelip 2 kez yemek yemişti.. O gün temelleri atılan Real-Beşiktaş kardeşliği, Demirören’in Mor Şimşeklerin 90 milyon Euro değerdindeki yıldızı Cristiano Ronaldo’yla Portekiz’de yapmayı planladığı otelin iş ortaklığı için el sıkışmasıyla iyice pekişmişti. vatan

Bu haber toplam 1259 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.