Kazadaki sır kapısı!

Kazadaki sır kapısı!

Aksaray Eskil İlçesi Bayramdüğün Köyü'nde yaşayan Tahsin Çakın'dan "sırlık" olay.

Kendisinin Bayramdüğün Köyü'nde çiftçilik yaptığını kaydeden Çakın, geçen yıl Aksaray Konya karayolu Eğrikuyu mevkiinde geçirdiği kaza sonrası yaşadığı olayın neticesinden hala kurtulamadığnı belirtiyor.

Motosikleti ile giderken bir anlık dikkatsizliğinin bedelini ağır ödediğini ve günlerce yoğun bakımda kaldığını kaydeden Çakın, kendisini etkileyen o sırlık olayı da ömrü boyunca unutmayacağını ifade ediyor.

Kendisinin kazadan yaklaşık bir ay önce Eskil'in başka bir yaylasına gittiğini ve orada eşi tarafından terk edilmiş çocukları ile zor durumda kalan bir kadının, bulunduğu ortama yardım için geldiğini kaydeden Çakın, "Ben de kendilerine yardım amacıyla un verebileceğimi kaydettim ve söz verdiğim gibi bir kaç gün sonra un verdim. Bu olaydan yaklaşık bir ay sonrada kaza yaptım ve yoğun bakımda kalmışım. Bu süreçle ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum. Yakınlarım bana geçmiş olsuna geldiklerinde. Hastanede ilk sözüm O teyze nerede olmuş. Ne teyzesi dediklerinde... O un verdiğim teyze, günlerdir başımda beni bekleyen, yanımda hep el işi gören o teyze dediğimde herkes bir şok yaşadı. Çünkü ne o teyze benim ziyaretime gelmişti ne de yanımda bulunmuştu."

Evet geçirdiğim kaza neticesinde kaldığım yoğun bakımdan hatırladığım tek şey o teyzenin benim başımda beklediğidir. Diyen Çakın Bu olayın kendisini derinden etkilediğini kaydederek, "Yaşanılanların üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen hala o olayın etkisinden kurtulamıyorum. Çevremde ihtiyaç sahibi insanlara elimden geldiğinde daha fazla yardım etmek istiyorum, yaşadığım olayları kafamda kurgulamaya çalışıyorum ve belki de Allah (CC) beni o teyzenin duaları ile çocuklarıma bağışladı. Benim yaşadığım bu olay hayırseverliğin, öşrün, zekatın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor herhalde." şeklinde konuştu.

haberfark.net

Bu haber toplam 5107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum